Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.05-03.06.2018г. Зодия Дева

Дева

Вие сте в един от най-силните периоди в годината, когато можете да направите важни крачки или скок към успехи, които трайно ще се закодират в кариерното ви развитие или имидж като минимум.

Ежедневието ви става все по-динамично, изпълнено с ангажименти, но и резултатно. По един естествен начин можете да попадате в повишена конкурентна среда, но в такъв случай- успявате да я преборите и тя по-скоро е повод за по-значими резултати.

Пълнолунието от сряда и четвъртък ви носи пълнота от знание и то за по-далечни перспективи на развитие. Възможно е да обсъждате вашите планове със семейството си и те да ви указват значимо влияние.

Информационният поток е много усилен, чувате приятни, полезни новини, заемате лидерски позиции в колектив, има на кого да разчитате при нужда.

От 30 май вашият покровител-Меркурий ще транзитира през Близнаци и ще усили амбициите ви в пъти, красноречието, но и свободата- да действате независимо от другите, понякога и неспецифично лекомислено като сваляте задръжки…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>