Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.05-03.06.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Водеща тема е професионалната ви реализация или повишение на доходите и сега действително можете да въздействате на тази сфера ,да направите нужните стъпки, така че да повишите благосъстоянието си.

До колко това е възможно, също- кои са евентуалните спирачки или „пробойни“ за финансите ви- разбирате в дните на Пълнолунието- сряда и четвъртък, оценете случващото се, за да се предпазите от евентуални усложнения през идните близо две седмици. За дълго и през идните месеци- материалното ви състояние ще търпи промени, ще изисква да се борите за по-добри приходи или пък- поне да не търпите загуби. В началото винаги по-лесно се влияе, така че оценете обстановката и в по-далечна перспектива, изградете си стратегия и действайте!

Повечето от вас получават сърдечна радост и силна подкрепа от партньора си, а ако сте сами- можете да срещнете любовта, да чуете обяснения, които ще ви повлияят силно.

Имате на кого да разчитате, получавате подкрепа от обкръжението си или заемате лидерски позиции…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>