Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.05-03.06.2018г. Зодия Рак

Рак

Активно се борите да получите подкрепа или одобрение от страна на важни за вас хора и можете да го постигнете по един много оригинален начин, като използвате нетрадиционни методи за въздействие.

По различни поводи продължавате да усещате, че се намирате на прага на житейски кръстопът или трябва да определите за дълго посоката си на развитие. За това сега ще ви помогне усиленият информационен поток, който ще „освети“ варианти за развитие и съответни възможности, но и евентуални препятствия. На всичко горе-споменато имате способността да въздействате, това важи за всички, но подчертано за родените от втори деканат.

Вие сте под закрилата и магията на Венера, която все по-силно ще усещате през втората част на периода- когато силно обичате или желаете нещо, ще имате странната способност  да го привличате…като магнит. М-да, вие сега се превръщате в магнит за околните и е хубаво да се възползвате по оптимално добър начин! Опитайте, искайте нещо много силно, направете нужните стъпки и ще видим дали ще го получите…

В прекрасен период сте да скрепите партньорските си отношения.

И какво още? Пазете се да не бъдете прекалено емоционални до степен на уязвимост, това е малкото камъче, което може да преобърне „колата“ ви към щастието-образно казано.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>