Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 28.05-03.06.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие сте в период, през който социалната ви активност расте, срещате нови партньори, а може да заздравите стари взаимоотношения, популярността ви расте, вие се борите за своите интереси, отстоявате мнението си енергично и така е правилно…Всичко описано ще ви изведе като лидери в колектив или поне- няма да позволите да подменят позициите ви и не само…

Преговаряйте, създавайте връзки и ще преуспеете. Променяте начина си на мислене, изразяване и това действително ще промени или средата ви на съществуване или мястото, което заемате в колектив и не само, като има значима вероятност да се превърнете в лидери, защото ви е трудно да правите компромиси, не се отказвате от набелязаната цел, изказвате се аргументирано и напористо, дори и това да ви въвлича в словесни войни.

В каква посока се развиват вашите партньорски отношения, какво можете да очаквате- разбирате в дните на Пълнолунието-сряда и четвъртък, същевременно това са дни, през които можете да насочвате по един оптимален начин.

В семейството ви също се появяват варианти-да се разтовари напрежението, да се хармонизира атмосферата, да се извършат положителни промени, които да стоплят сърцата ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>