Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.01-04.02.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Лунното затъмнение засяга вашата сигурност, която се гради на съвкупност от онова, което сами сте постигнали, придобили през изминалите близо 6 месеца,  но също- подкрепата, която получавате от важни за вас личности. В повечето случаи ще предстоят новини и събития, които трябва да повдигнат-самоувереността ви, защото резултатите са отлични и с бъдеща перспектива да ги преумножите.

Ако все пак съществуват пробойни, в които изтичат ресурсите ви или съществуват хора, обстоятелства, които дестабилизират основите ви на съществуване, това също може да са процеси и отнасящи се до дома и семейството ви, то те ще станат особено видни до средата на периода. Този процес трябва да ви помогне да отстраните слабите звена и да насочите усилията си в оптимално конструктивна посока.

В този процес ще ви помагат варианти, които възникват и можете да обмислите, да се възползвате от тях, това може да са алтернативни, допълнителни източници за доходи или пък обходни пътища, чрез тях ще сбъднете тайни цели или ще намерите изход от заплетени ситуации.

Тенденцията ще прораства и през идните седмици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>