Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.04-06.05.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Вие сте във важен период относно вашата професионална реализация, проявявате все по-голяма упоритост и инициативност, които до средата на май могат да преобразят позициите ви, да ви изкачат по йерархичната стълбичка. Не всичко протича гладко, ритъмът на ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм поради необходимостта да разпределяте времето си между лични и служебни въпроси, понякога- да се съобразявате повече с мнението на близките ви.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл внасят смут в душата ви, в друг вариант- това са правни казуси-буквално или в по-общ смисъл, които отнемат време и енергия, но сега е моментът да дадете най-доброто от себе си и да ги превъртите във ваша полза.

При някой възникват идеи за пътувания, премествания, които в бъдеще ще ви надаряват с много вълнуващи моменти, вероятно и повече свобода, но също- и непредвидимост. Свободата може да е най-голямото богатство, но си има цена и тя се крие в способността да се носи пълна отговорност за всяко действие и съответно следствие…

Няма да ви липсва приятна компания, въпреки че през втората част на седмицата може да установите, че не може да се вярва на всички красиви думи.

За по-добър имидж или друго- през последните дни от седмицата ви разходите нарастват.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>