Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Меркурий вече е ретрограден и обикновено през това време вие преосмисляте ваши предишни решения, линия на поведение, връзки и т.н. Променливото ви настроение вероятно е провокирано и от неустойчивата ви среда на съществуване, усилен информационен поток, който ви мобилизира, кара ви да влизате в словесни битки, спорове, за да защитавате правата и интересите си. В повечето случаи успявате, все пак вие сте „царе“ сред ораторите и посредниците.

Но въпреки всичко трябва да сте много внимателни, за кратко може да имате усещането, че сте изолирани или не всичко зависи от вашите действия, напротив- реакциите на околните рефлектират върху вас, а вие трябва да сте много гъвкави, за да се справите.

Вероятно най-добрата тактика е да не прибързвате, дори и да се чувствате предизвикани за това. Ежедневието ви става все по-натоварено, до степен да се разпилявате в различни посоки, да губите фокус. Хубаво е да не преувеличавате случващото се, не всичко е такова, каквото изглежда, освен, ако сами не го раздухате с прибързано, иначе- перманентно ще откривате шансове, някой от тях ще са стари, но отново заставащи на пътя ви. Взаимодействието с далечни роднини или хора стоящи далеч от вас не е лесно, бъдете и по-внимателни при уреждането на документи, особено, ако касаят и някакви правни въпроси.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>