Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Продължават да се осветяват вашите партньорски отношения, пикът от събития и тенденции са вече зад гърбави, но през тази седмица се раздухват последиците и нека те да бъдат позитивни за вас.

Вероятно мнението на вашите партньори- лични или делови е неустойчиво, може да имате усещането, че се колебаят…Не е изключено да ескалират и стари неразрешени казуси, които трябва да обсъдите спокойно.

Самите вие, особено родените през първи деканат може да се чувствате, че сте на прага на житейски кръстопът, изпитвате колебания за собствените си действия.

На този етап е препоръчително да се въздържате от прекалено резки и остри реакции, дори и да се чувствате провокирани за това, защото ефектът на по-късен етап ще бъде точно обратния, на който сте се надявали.

Същевременно разполагате с достатъчно енергия, за да се справите с всички ескалиращи провокации. В значима степен вие определяте тенденциите според собствения преосмислен подход и т.н.

По въпроси с дом, семейство, недвижимо имущество- може да ескалират внезапни, бързи промени, те пак са като скачени съдове за собствените ви реакции. Усетете на къде „духат ветровете“, особено родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен и вземете своевременни мерки.

Родените през втори деканат са в хубав период да повишат доходите си.

Всички Водолеи без изключение са във важен период относно социалния си статус, посоката зависи предимно от важни за вас взаимоотношения, имайте го предвид…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>