Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Дева

Дева

Ежедневието ви е доста натоварено и рядко протича по план и предварителен  график. Възможно е внезапни планове за пътувания, необходимост да уреждате документи да ви отклоняват от обичайния ритъм. Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл обсебват вниманието ви, изненадват ви, а понякога разкриват и внезапни нови възможности, предоставят ви избор или ви поставят пред дилема.

Появява се шанс да насочите в по-положителна посока отношенията си с важни за вас хора-от партньори до деца, ако използвате нов и нетрадиционен подход, също-осланяте се на придобит авторитет, опит и т.н.

Информационният поток е много усилен, не е изключено да разберете за тайни процеси, недовършени дела, които ви действат деструктивно. Но не всичко е точно такова, каквото изглежда. То може да е преувеличено или ако изчакате- в края на август и началото на септември да се разреши поетапно и почти по инерция.

Меркурий е ретрограден, помага ви да вниквате в дълбочина на случващото се, да търсите и откривате първо причините и да откривате алтернативни начини за справяне.

Венера ви закриля до 06 август и каквото и да се случва, то може да бъде минимизирано, преодоляно по-леко  или превъртяно във ваша полза…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>