Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Възможно е да изпитвате някаква несигурност, която е свързана предимно с финансовото ви състояние, в оптимален вариант променяте подхода си, търсите и намирате варианти, които ще стабилизират материалното ви състояние като се осланяте на подкрепа-от страна на влиятелни личности, партньори, че и институции.

Не е изключено и да имате усещането ,че сте на прага на житейски кръстопът, а каква посока ще изберете- зависи много от близкото ви обкръжение, така че трябва да се концентрирате в тази посока- да получавате подкрепа, да се сдружавате и т.н.

Ще има личности, които ще ви подкрепят силно, но за съжаление ще има и такива, които повече ще обещават, отколкото реално ще са на ваша страна, а в по-неприятна форма- направо могат да ви действат подвеждащо и да предизвикат загуби. Така че е полезно да внимавате на кого се доверявате.

Най-много енергия влагате, за да стабилизирате доходите си, усилията ви за сега не винаги дават очаквания резултат, но нека това не ви притеснява, после- инвестираните време и усилия могат да ви се върнат с лихвите, да кажем- през септември и октомври. Важно условие е, да избягвате остри конфронтации с определени персони, защото ще се провокира точно обратния ефект. Помислете, изградете си стратегия…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>