Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Меркурий е ретрограден от вашия зодиакален знак и ще ви принуди да преосмислите ваши минали решения, да промените линията си на поведение, за да се справите с бързо променяща се ситуация. Вероятно тя е провокирана от хора, които силно влияят на мнението ви.

Част от тях ще ви подкрепят, стимулират да се развивате, но други ще ви дразнят, конкурират и реално могат да навредят на социалния ви статус, ако се въвлечете в конфликти с тях. Най-засегнати могат да бъдат родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Опитайте се да редуцирате това въздействие като проявите търпение, изградите си стратегия, не бързате с изказани думи и т.н.

Все пак, ако нещо рязко се трансформира в близкото ви обкръжение и ви принуди да се освободите от него, вероятно и така е правилно, отива си онова, което е изживяло своето време или само внася смут и напрежение в душата ви.

Тестват се и партньорските ви отношения и нека случващото се ви носи удовлетворение, а не обратното.

Идеи за обновяване, разширение, премествания и др., които да обновят фона ви на съществуване ескалират и вие можете в пълна степен да влияете на тези процеси, в повечето случаи- вие ги инициирате и нека това ви донесе удовлетворение…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>