Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Овен

Овен

Вашият управител Марс продължава да е ретрограден, така че поддържа съмнения и колебания в душата ви по кой път да поемете, какъв подход да изберете, особено що се отнася до партньорски и приятелски взаимоотношения, онези, които пряко рефлектират върху вашата сигурност-общо.

В този процес може рязко да решите да смените средата си, поне- някой хора да отпаднат от обкръжението ви, но това ще бъдат предимно онези ,които ви носят повече загуби, отколкото ползи-буквално и в преносен смисъл.

В положителен вариант предоставя ви се възможност да изправите стари грешки, да смените подхода си и да постигнете онова, за което преди не са ви стигнали силите.

В не толкова подкрепящ случай- пазете се от ескалиращо напрежение, евентуални конфликти, създаване на врагове, които могат да ви въвлекат в процеси, от които ще се измъкнете едва през октомври.

Шанс да откриете нещо ново, но всъщност добре познато старо, което ще подейства добре на имиджа и социалния ви статус, в частност-кариерно развитие и доходи. Може да се обърнете към стари шансове, поне-да разчитате на придобит вече опит и авторитет.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>