Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Рак

Рак

Водеща тема за вас е материалното ви състояние, онова, което имате-общо. Възможно е да ескалират събития, които да „тестват“ вашата стабилност, съответно- какво можете да задържите, евентуално- какво трябва да дадете, да „жертвате“, за да получите или да направите някакъв компромис.

Все пак е крайно непрепоръчително на този етап да теглите кредити, да давате пари на заем, да задлъжнявате-общо. На по-късен етап ще се окаже, че това е по-скоро загуба.

Концентрирайте се върху възможността да поддържате подкрепата, която можете да получавате от страна на влиятелни личности, институции и партньори, като избягвате конфронтации и неконструктивни спорове отново по чисто финансови приоритети, но не само.

Вие сте в силно трансформиращ период, вероятно ви предстои да правите важен избор, но не е добре да прибързвате, помислете първо къде са пробойните, реорганизирайте евентуални плащания, може да се замислите да си върнете стари източници на доходи, но това ще е възможно едва след 19 август, за сега обмисляйте, анализирайте.

През седмицата постепенно нарастват разходите- за любими хора, развлечения, хоби, а може и частен бизнес, ако имате такъв. Вероятно част от тях можете да редуцирате, помислете, консултирайте се и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>