Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Риби

Риби

Ежедневието ви е много натоварено, възможно е и да ви застигат минали и неизпълнени ангажименти, в друг вариант- решавате да пренаредите приоритети се , за да сте по-успешни и т.н. Не е изключено и да се съмнявате за професионалния ви път на развитие, но сега е подходящ моментът, ако съществуват някакви недоразумения, да потърсите и намерите варианти, за да ги разрешите.

Родените през първи деканат може да спечелят нещо по един внезапен и бърз начин, също да открият нов източник на доходи, въпреки че на този етап не е подходящо да се подписват договори, а едва след 19 август, поне- можете да очертаете, преговаряте за съответните шансове.

Родените през втори деканат са под защита на висшите сили, върви им на различни нива, особено- в юридически казуси, повишение на квалификация, разширение на хоризонтите чрез взаимодействие с хора извън близкото обкръжение.

Родените през трети деканат живеят сравнително спокойно и могат на този етап в значима степен да направляват събитията.

Всички риби без изключение трябва да направят нужното, за да стабилизират позициите си на работното място като се възползват от опеката на влиятелна или власт-имаща особа.

Полезно е да се пазите от скрити врагове, да сте по-внимателни към здравето си…

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>