Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Възможно е да имате силното желание да излезете извън границите на познатото и действително да го направите като пътувате, разширите кръга си на влияние като общувате с хора, които са извън близкото ви обкръжение. Тенденцията може да ви сблъска с необичайни ситуации, изненади, понякога справяне с дълго трупани въпроси в миналото, които не са открили своето решение. А може да узнаете тайни и те да ви бъдат особено полезни.

Информационният поток ви носи изненади, особено на родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. Следва да сте по-внимателни, ако пътувате, ако имате кола и т.н.

Воювате за своите интереси и така е правилно. Все пак е целесъобразно да не преминавате определени граници на добрия тон, защото ще постигнете точно обратния ефект.

Подходящо е да разчитате предимно на опита си. Материалното ви положение е все още неустойчиво, но се оформят шансове да откриете нови и стабилни източници на печалба, според променящите се условия на труд. За сега може да получавате само първи „сигнали“, но не изключени и бързи преобразувания. Следете за тенденциите, „усетете на къде духат ветровете“ и ще успеете да извлечете ползи, да превъртите евентуални провокации в позитиви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>