Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г. Зодия Телец

Телец

Водещи събития и тенденции засягат вашия дом и семейство, евентуални приоритети с недвижимо имущество. Пикът от показателни събития е вече зад гърба ви, но остават следствията, на които е добре да обърнете внимание, защото те могат да определят или посочат фона ви на съществуване и в бъдеще. Най-засегнати са родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Онова, на което можете да разчитате, за да подействате положително на тенденциите е да използвате нов, нетрадиционен подход за въздействие като трябва тази обновена линия на поведение да обслужва собствения ви интерес и свобода- в един по-широк смисъл на думата.

Пътуванията, взаимодействието с авторитетни личности стоящи далеч от вас могат да ви бъдат много полезни. Изглежда най- добре се справяте с приоритети, които се отнасят до по-далечното ви бъдеще, също, ако не изпускате от поглед пак така- по-далечни цели и перспективи на развитие.

Има кой да ви подкрепя, притежавате и достатъчно ресурси да въздействате на околните, така че дори и да се затвори една врата, друга ще се отвори.

Все пак мнозина съществуват в напрегната конкурентна среда, може да имате усещането ,че околните ви провокират и ако е така е по-добре да градите стратегии, отколкото да се въвличате в преки сблъсъци, освен, ако не сте готови за всички последици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>