седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 30.07- 05.08.2018г.

След Пълнолунието и Лунното затъмнение на 27 юли ние навлизаме в период на развръзки на минали събития. Тенденцията се усилва от факта, че Меркурий и Марс са ретроградни, така че продължават да ни застигат следствия от стари решения, действия и т.н. При това пикът от напрежение все още не спада, неустойчивата атмосфера навън в природата и вътре в душите ни все още бушува и създава условия за катаклизми, обрати и пожари- буквално и в преносен смисъл.

153763В подобна екстремна ситуация на различни нива ще ни е трудно да останем безразлични или безучастни на случващото се, трябва да помним, че дребни действия продължават да имат широко, дълготрайно отражение като минимум до октомври.

Най-засегнати са власт-имащи, лидери- в личното си обкръжение или по-голям мащаб.

Ще успяват предимно онези, които умеят да запазят хладнокръвие, не започват „войни“ и  конфликти, напротив- намесват се в тях, за да ги потушат или да извлекат ползи като посредници, странични и стратегически наблюдатели и т.н.

При ретрограден Меркурий и Марс- можем да си върнем пропусната възможност, най-подходящо е да се справяме с допуснати вече евентуални грешки, да откриваме варианти, които преди са убягвали от погледа ни. Подходящо е да се вслушваме във вътрешния си глас и натрупан опит. Така или иначе информационният поток ще продължи да бъде затормозен, няма да ни е лесно да приемаме гледна точка различна от нашата собствена, но за това пък по-гръмко ще изказваме личните си желания, цветно ще описваме своите преживявания, ще продължим да ставаме свидетели на ярки ораторски изказвания, вероятно звучащи категорично, но несъзнателно- неустойчиви, дори подвеждащи. Хубаво е да не вярваме на всичко чуто, да внимаваме какво говорим, защото после може и да съжаляваме.

Преувеличенията ще ескалират до края на седмицата, както и честолюбивите реакции, изглежда, че трябва да внимаваме повече от всякога да не нараняваме достойнството на някой, защото трудно ще ни го прости.

Продължават промени, понякога и изненадващи, които касаят материалното ни положение, това е общ поток, който може да ни увлече, за сега не толкова силно, но все пак е добре да набележим пробойните и да се ориентираме към нещо ново, нетрадиционно, което може да попълни пробойни и загуби. Във връзка с финансови приоритети Венера в Дева много ще ни помага да си правим разчет или все пак да не губим интереса си от поглед. Но под подобно влияние чувствата и връзките са пак така- хладни, разчетени, практично оценени. Венера в Дева може да подейства оздравително на материални приоритети, също отнасящи се до отношения…Какво пък, Дева „чисти“ всичко ненужно, слага ред, сега това засяга всичко ценно за нас, нека се възползваме!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>