Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.07-06.08.2017г. Зодия Водолей

Водолей

Попадате под „светлината на прожекторите“, причините за това могат да са най-различни- самите вие засягате с действията си нечий интерес, възбуждате ответна реакция на конкуренти, може да сте особено инициативни и енергични, а всяка сила си има равна по противодействие енергия…

В оптимален случай, вашата популярност расте и вместо да се конкурирате и противопоставяте, вие всъщност  привличате влиятелни покровители…Препоръчително е съзнателно да насочвате към второто иначе може да попаднете в трудно контролируема обстановка ,не може да се каже ,че сега крайният резултат зависи предимно от вас, напротив…зависи  предимно в частта да умеете да се обединявате с подходящи и подкрепящи ви личности.

Периодът е важен за партньорските ви отношения, не са изключени разгорещени дебати, а решенията, които вземете ще имат дългосрочно отражение.

На работното ви място настъпва благоприятно време да се докажете, съответно-да извлечете ползи, а ако позволява статута ви и да повишите доходите си.

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Точно така е. Благодаря ти Марияна нека Господ ти даде здраве и успехи и да помагаш на хората.