Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.12.2018г.- 06.01.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Водеща тема за повечето от вас се превръща материалното ви състояние и то може да бъде подобрено за дълго, ако съумеете да привлечете на ваша страна влиятелни личности, партньори, спонсори, получите вид одобрение на работното място и т.н. Това е напълно възможно през настоящата седмица и пряко ще се определя от собствената ви инициативност в тази посока.

Все пак, ако имате дългове или на вас ви дължат нещо- тази тема ще се изостри и ще изисква вид мобилизация, преодоляването на предизвикателство, което после ще ви гарантира стабилност. Водещ фактор е и на кого в каква степен се доверявате.

Бъдете по-внимателни с документи отнасящи се до данъци, застраховки и кредити, дори наследствени въпроси, избирайте внимателно хората, с които си сътрудничите, на които се доверявате и т.н.

Конкуренцията около вас нараства, но в близкото ви обкръжение може да се появи личност, която силно да ви стимулира, да ви помага да се справяте с повишени изисквания или ангажименти.

По различни повода нараства необходимостта да се доказвате повече от обикновено в колектив, за да утвърдите позициите си или да заемете по-престижни. Справянето с подобни приоритети ще преобрази средата ви на съществуване, финансовото ви състояние, ако не веднага, то след Новолунието и частичното Слънчево затъмнение на 06 януари.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>