Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.12.2018г.- 06.01.2019г. Зодия Овен

Овен

При повечето от вас текат важни преобразувания, които ще имат широко отражение и ще засегнат кариерното развитие, социалния статус-общо. На този етап този процес е свързан с мобилизация, преодоляването на някаква трудност или ограничения. Колкото по-големи отговорности поемате, с толкова по-значима свобода и независимост ще се сдобивате, ще расте престижът и  авторитета ви.

До 05 януари Луната е намаляваща, така че едва ли е подходящо да стартирате нещо ново, а по-скоро да довършите вече започнатото, да се справите с ангажименти от миналото.

Имате шанс да подействате положително на доходите си, ако си сътрудничите, привлечете на ваша страна партньори, спонсори, преговаряте за интересите си.

Разрешават се приоритети с дългове- на вас ви връщат дължимото- материално или под формата на морално удовлетворение или вие се разплащате.

Още от 1 януари Марс ще транзитира през Овен, това постепенно ще  повдигне адреналина ви, ще отключи състезателните ви характеристики- желание и способност да се борите, за да постигате набелязаните цели и да сте победители. Волево – ще насочвате събитията, инициативността и промените, които ескалират  ще имат широко отражение- за цялата идна година, а може и по-дълго. Но импулсът за обновяване ще се усети най-силно след Новолунието и частичното Слънчево затъмнение на 06 януари…

Преди това- повечето от вас се разделят с нещо, което по-скоро им тежи, като минимум това е смяна на подхода, който ще възвърне самоувереността ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>