Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.12.2018г.- 06.01.2019г. Зодия Рак

Рак

Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения-лични или делови, през настоящата седмица и до средата на януари може да произтече важно събитие, което да преобрази връзките ви.

В повечето случаи тази промяна ще е позитивна, ще бъде свързана с надграждането на вашата обвързаност, например, ако не сте семейни, може да вземете подобно решение или поне- задълбочавате ангажиментите и взаимната отговорност един към друг. Ако не действате в тази посока-обща цел, която да ви скрепи още повече, тогава посоката може да е обратната- вие да имате усещането, че вашият партньор става все по-силен, взискателен, изискващ, а вие по-зависими…Не е изключено също и като друг вариант-около вашия партньор да ескалират трансформации, които да се отразят и на вас самите.

Обединяващо правило е обаче, че сега и до средата на януари- вие сте в период, през който задавате тенденции в отношенията, които ще прорастват и ще ви влияят почит през цялата 2019г., а може и много по-дълго.

Усетете „на къде духат ветровете“ и насочвайте, особено след Новолунието и частичното Слънчево затъмнение на 06 януари.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>