Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 31.12.2018г.- 06.01.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Предстоят важни събития, които могат да променят средата ви на съществуване, отношения с близкото ви обкръжение, включително роднини /братя или сестри, ако имате такива/. В повечето случаи промените ще бъдат положителни, вие имате шанс да повишите авторитета си, благодарение на конструктивно поведение, начин на общуване, които будят респект и уважение.

В друг случай трансформации около „другите“ ще се отразят и на вас самите, а вие ще трябва да реагирате, за да укрепите връзките си, за да превъртите някой предизвикателства във ваша полза.

Думите ви имат особена чуваемост, преценките ви са хладни, практични, понякога това може да е повод да охладите чувствата и привързаността си с определени личности, дори да разчистите обкръжението си от онези, които препятстват пътя ви към успехите-общо.

Нещо в начина ви на мислене се променя, преобладават практичните оценки, които ви подтикват да бъдете по-безкомпромисни. Вероятно и не без причина, а следствие на проведени разговори и срещи, на чутото, което може да има широко отражение.

Ежедневието ви ще става все по-натоварено с ангажименти, но и резултатно, продуктивно. Използвайте импулса на Новолунието на 06 януари, така че да превъртите чрез преговори всички предизвикателства в ползи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>