Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 31.12.2018г.- 06.01.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Водеща тема за повечето от вас е финансовият просперитет, възможно е да поемете по-големи отговорности, за да стабилизирате този сектор от живота ви.

В друг вариант- правите си равносметки, които ви помагат да преодолеете някакво предизвикателство. Възможно е и да се наложи да редуцирате разходите си или пък да потърсите-намерите нови и стабилни доходи, възползвайте се от импулса на Новолунието на 06 декември и действително можете да постигнете резултати, на които да разчитате дълго след това- през цялата идна година, а може и повече.

Ескалират теми с необходими плащания- могат на вас да ви дължат нещо или пък вие да трябва да се разплатите, подходящо е да си сътрудничите в този процес или мнозина ще разчитат на надежден партньор-личен или делови.

Постепенно се разгръща творческият ви потенциал, вашата енергия и самоувереност перманентно ще растат през целия януари, ще проявявате все по-голяма независимост, пробивност, ще се разделите с ограничаващи ви фактори, вероятно и ще прекарвате все повече време навън..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>