Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за юли 2017г.

Хороскоп за юли 2017г.

378073ОВЕН

Юли е един от най-важните месеци през годината за вас, когато социалния ви статус и имидж се изпитват под влияние на много силни ваши лични желания, трудно овладяеми или пък това са семейни, имотни, домашни въпроси, може и отнасящи се до жителството ви, които указват влияние на бъдещите ви планове относно кариерното ви развитие…Под известно напрежение /на емоционално ниво или провокирано от реални и външни събития/, вие може да предприемете едни от най-важните стъпки в живота ви и нека те да бъдат добре обмислени, да включват визия за по-далечна перспектива, също- сътрудничество, помощ от страна на ваши партньори-лични или делови. Точно сътрудничеството сега може да ви измъкне от почти всяка ситуация, ще ви направи победители, а противопоставянето- обратно ,ще е повод да изгубите контрол над нещо важно. Така че съзнателно се концентрирайте върху изграждането на връзки, а не обратното. Особено в дните на Пълнолунието, но не само- от 09 до 13 юли- са възможни пик от събития и провокации, способни да превъртят живота ви непредвидена посока, ако не внимавате…

Паралелно с това и през втората част на юли- ескалира една друга и паралелна възможност- да въздействате чрез дар словото си и да сбъднете своя съкровена мечта. Всъщност, срещите, дипломацията, преговорите- ще успокояват или ще ви отдалечават от вид опасности- буквално или в преносен смисъл.

От 22 юли значима част от ключовите събития са зад гърба ви- каквото е станало е станало, понякога и с елемент на изненада, бърз развой…

Информационният поток през последната деседневка перманентно се усилва- предоставя ви много нови възможности, но същевременно узнавате истини, а и може да попаднете в мрежата на някакви интриги. Но се превръщате в център от внимание по различни поводи, самочувствието ви започва да расте…

От 21 юли вашият покровител Марс ще транзитира в Лъв, така че през следващите няколко седмици вие или ще изземете някакви лидерски, „царски“ позиции или ще промените качествено линията си на поведение и не само- така че пак да постигнете своето и все пак-порадвате сърцето си…

Новолунието на 23 юли – показва, че сърдечните дела-любов, обвързаност- могат да се променят от „корен“ през следващия месец. Насочвайте, възможностите ви растат…

ТЕЛЕЦ

Почти през целия юли ескалира някакъв конфликт, който може да е на идейно ниво, например да обсъждате въпроси свързани с по-далечното ви бъдещо развитие, може да са теми касаещи правни теми, също такива, които се отнасят до роднини, правни казуси и т.н. целият този процес може да е съпътстван с доза напрежение, може да има силно трансформиращ ефект, но също да внесе значима яснота, а знанието е винаги сила, защото можете да вземете оптимално точни решения. През цялото време, това, което ви помага е професионалната ви ангажираност, важи правилото :“ прави каквото трябва, пък да става каквото ще“, давайте най-доброто от себе си и така, ще превъртате предизвикателствата във възможности. А ако това все пак не се случва, тогава може да предприемете премествания, пътувания, да скъсате едни договори за сметка на други и по-надеждни.

Пик от информация и развръзки може да има в дните на Пълнолунието и след това, да кажем между 09 и 18 юли, въпреки че след Пълнолунието зададените тенденции се движат повече по инерция, според това, което сте задали като направление през първата част на месеца.

От 06 до 30 юли- вие проявявате забележителна гъвкавост и изобретателност, това ви помага да спечелите нещо, да повлияете положително на „сигурността ви“-общо, също- да хармонизирате семейната среда.

През последната деседневка на юли нарастват шансовете за печалба, но също ескалират и разходи- те може да удовлетворяват прищявка, но може и да са принудителни, ако имате стари-дългове ще напомнят за себе си, а това ще се превърне и в крайъгълен камък във взаимоотношенията ви.

Между 19 и 23 юли може да поставите рязко някакъв „край“, да вземете окончателни решения, вероятно и не без причина.

Новолунието от 23 юли акцентира върху семейната среда на съществуване, възможни са трансформации от „корен“ в този сектор- в оптимален вариант това са крупни ремонти, може да са премествания, но за някой може да е необходимост да се наместят пладстовете в партньорските отношения, а отражението ще е дълготрайно…

БЛИЗНАЦИ

Основна тема почти през целия юли могат да се окажат вашите финанси, сигурност-общо, които се разклащат по различни поводи. Това може да са външни и независещи от вас причини, продуцирани от близкото ви обкръжение, под формата на съперничество или други трансформиращи сили натрупани във времето. Каквото и да е, вие не бива да поемате рискове, които се отнасят до материалното ви състояние, а пик от показателни събития предстоят между 09 и 18 юли, когато имате шанс да спечелите нещо значимо, да превъртите вид негативи в позитиви или точно обратното- да загубите нещо ценно и значимо. Може да „усетите на къде духат ветровете“ още в началото на месеца, когато по-лесно се влияе.

От 06 юли до края на месеца- вие сте под опеката на Венера, каквито и предизвикателства да има пред вас, вие можете да ги преодолявате с по-голяма лекота, също- да разчитате на чара си,  на дар словото и изобретателността ви.

Социалната ви активност постепенно ще се усилва, паралелно с нея- интересни, важни новини, преговори и срещи…През последната деседневка на юли вие се въвличате в словесни двубои, борите се за правата си, използвате думите като оръжие, вероятно и не без причина, а защото се чувствате предизвикани, поради променени условия на съществуване и т.н. Честолюбието ви расте, прозирате истини, в партньорските отношения отново може да зазвучи „стара песен на нов глас“, а сега- като окончателно мнение или развръзка.

През последните дни на юли по различни поводи разбирате- кои от мечтите ви са реалност, кои повече-илюзия.

Новолунието на 23 юли ще обнови много от отношенията ви, някой връзки ще бъдат стабилизирани, трансформирани, а други-ще отпаднат…

РАК

През юли вие традиционно градите енергийна програма за идната ви лична година, а сега това послание е преувеличено поради наличието на Марс във вашия зодиакален сектор. Той повдига адреналина ви, съдейства енергичността и борбеността ви, същевременно вие може да изпаднете в нервно напрежение или конфликтни ситуации, ако не контролирате и не канализирате в подходяща посока- тази огнена енергия. Трябва да имате предвид, че тя пряко засяга социалния ви статус и приоритетно- важни за вас връзки- лични или пък делови, които се трансформират и особено показателни са дните от 09 до 18 юли. Под въздействие на противопоставяне на интереси, мнение, вие може да трансформирате вашите намерения за бъдещо развитие. Но може и много да ви се прииска да избягате от нечие силно влияние, да прекратите вид зависимост, в по-краен вариант- договори /служебни, а при някой и брачни/. При всички случаи се тества устойчивостта на важни за вас контакти, качествените ще се надградят с обща и по-висока цел, а останалите- ще отпаднат.

Общественото ви положение и имидж също се променят под въздействие на някаква колективна сила и натрупани обстоятелства. Все пак на тях можете по-лесно да влияете през първата половина на месеца, а през втората част на юли- материализирате онова, което вече сте посели- образно казано.

От 06 юли възникват шансове за алтернативни или нерегламентирани доходи, дали ще ги приемете или не- изборът е ваш.

През последната деседневка на юли все по-водеща тема са доходите и вашата финансова стабилност, сигурност, а може би и независимост.

Причината могат да са непланирани или допълнителни разходи, превратни ситуации, изненади, шансове.

Новолунието на 23 юли може да обнови финансовото ви състояние, онова, което „имате“- вие ще се борите за своите интереси и действително можете да преуспеете…

Ежедневието ви през последните дни на юли е извън обичайния ритъм, планувайте на момента, за да сте адекватни на случващото се, за да можете да отговорите на провокации, но и да не пропуснете благоприятни моменти…

ЛЪВ

През първата част на юли вие може да се почувствате претоварени, дори изморени, някой от вас могат да изгубят интерес или мотивация да продължат напред в настоящата посока, да желаят силно да излязат извън рамките на статуквото, да трансформират нещо или да го оставят зад гърба си, защото са възникнали по-съблазнителни перспективи или пък някаква енергийна програма вече е изчерпана…защото възникват обстоятелства, които повече ви натоварват, отколкото да ви носят ползи…

Каквото и да е, пик от събития между 09 и 19 юли може да ви прехвърли на нови релси от развитие, вие през това време ще се разделите предимно с онова, което е загубило своя смисъл, а влияе негативно на тонуса ви, че и на физическото ви здраве! Пазете се, не се претоварвайте, проведете оздравителни процедури..

От 07 юли и до края на месеца се появява шанс да подобрите позициите си в колектив или се появява личност, която силно ви подкрепя, а ако имате нужда от помощ и я потърсите, вероятно ще откриете такава и то доста щедра.

Все повече сте склонни да споделяте вашите мисли и идеи и те намират одобрение, могат да ви измъкват от сложни и не толкова приятни обстоятелства.

Възползвайте се, бъдете социално по-активни и няма да се разминете с възможности.

Между 18 и 21 не са изключени изненади, които ще ви действат като допълнителен стимул да направите решителни стъпки напред.

На 21 юли Марс преминава във вашия зодиакален знак, а на 23 юли е

Новолунието- в Лъв. Това са астрологични фактори, които през последната деседневка на юли ще ви надарят с много сили и ентусиазъм, ще обновят житейската ви програма от приоритети, вие можете кардинално да обновите начина си на съществуване, ще имате достатъчно сили за това, инициативността и борбеността ви ще растат. Тенденцията за ново начало е валидна за всички и подчертано за родените през първи деканат на зодиака.

През втората част на юли и особено след 20 юли- предстоят много вълнуващи срещи, няма да ви липсва внимание, а ако сте сами-можете да срещнете любовта…

ДЕВА

Вашето положение в колектив може да се промени под влияние на „другите“, нова длъжност, понякога лични приоритети-като пътувания, премествания, вариантите са много, а обединяващият фактор е, че околните указват подчертано въздействие върху финансовите ви потоци. Например, от началството ви зависи- дали ще преподпишете договори, дали ще заемете по-престижна длъжност или ще смените посоката си на развитие, но изглежда, че към настоящия момент ритъмът на ежедневието ви, че и материалното  ви благополучие – могат да се окажат извън рамките на обичайното.

Някой от вас могат да инвестират в любими хора, да кажем-партньори или деца, или пък трансформирани обстоятелства около тях се отразяват и на вас, с пик от показателни събития и тенденции от 09 до 18 юли. През първата част на месеца по-лесно можете да насочвате тенденциите.

Вашият имидж през юли се трансформира също, вие сте склонни да проявявате дипломатичност, харизма, с по-голяма лекота печелите симпатии и подкрепа от влиятелни лица, ако желаете такава. Това може да ви помогне да спечелите нещо значимо в края на юли или да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Между 18 и 23 юли не са изключени изненади, внимавайте, не се предоверявайте, не предприемайте рискове, които ще рефлектират пряко на „джоба ви“ и не само.

Партньорските ви отношения през втората част на юли са сложни, някой от вас може да са силно изкушени от тайна любов, други пък ще разберат някаква истина за своя любим, трети ще се почувстват доста притиснати от грижи и ангажименти по своя избраник. През последната деседневка на юли може да имате усещането, че ви застига някакво „дежа вю“- в лични и семейни казуси. Възползвайте се, виждате обективната ситуация такава, каквато е и можете да вземете оптимални решения, стига да поискате.

Новолунието от 23 юли ще акцентира върху онова, което трябва да оставите зад гърба си или пък вид алтернатива, която ще можете да осъществите през идния месец.

ВЕЗНИ

През юли вие може да попаднете в конкурентна обстановка и да се налага да балансирате между собствените си интереси и тези на най-близката ви среда. Това може да са ваши  партньори, а може да е семейството ви, може да са имотни казуси и т.н. Каквото и да е, вие сте движеща сила, която има достатъчно ресурс, за да насочва събитията, поне част от тях. Колкото са по-високи амбициите и инициативността ви, толкова по-значими успехи можете да постигнете и оптимален срок за това е 21 юли.

През последната деседневка на юли императивните обстоятелства, онези, които ви притискат или отчитате за извън контрола ви започват да утихват, но паралелно с тях и ключовите моменти на въздействие, от които е трябвало да се възползвате или пък се е налагало да правите избор с дългосрочно отражение.

През втората част на юли добре се развиват дела свързани с пътувания, разрешаване на юридически казуси, също- отнасящи се до хора стоящи далеч от вас.

Информационният поток е усилен, дава ви шанс да разширите хоризонтите пред вас с допълнителни варианти, които застават на пътя ви. Ежедневието ви рядко ще е в обичаен ритъм, поради допълнителни ангажименти и външни, независещи от вас обстоятелства.

В края на юли в близкото ви обкръжение се появява енергична личност, която много силно може да ви стимулира, да ви помага.

Разяснявате си важни въпроси, които ви вълнуват от доста време и отново се актуализират или клонят към развръзка.

Новолунието от 23 юли ще обнови позициите ви в колектив, сред приятели, колеги и т.н. по различни поводи. Настъпва момент, когато можете да заемете лидерски позиции или пък можете да осъществите собствените си планове като се осланяте на подкрепа…

СКОРПИОН

През юли вие може да се замисляте за въпроси, които са с по-дългосрочно отражение върху вашето развитие, това също може да са теми, които отчитате за извън контрола си, непредвидени обстоятелства, на които най-добре можете да въздействате като разчитате на натрупан опит, квалификация, опитате се да привлечете на своя страна влиятелни личности и заложите на дипломацията. Вероятно не винаги ще вие лесно да съхранявате добрия тон, може да се чувствате предизвикани да отстоявате мнението и правата си, така трябва и да бъде. Мнозина ще чуят ценна информация, могат да разкрият тайни и да надникнат зад кулисите на някакви по-дълбоки процеси от техния начин на живот. Възползвайте се от полученото знание, като си изградите стратегия, не губите от поглед по-далечни цели, също- излезете извън рамките на познатото и експериментирате. Когато използваме различни методи, получаваме и различни резултати…

През юли може да скъсате някой договори и/или приятелства, общуването с част от роднините ви не е твърде лесно, а ако започнете юридически дела, те по-скоро ще приличат на воденето на „война“. Най-показателни- с пик от новини и събития са дните от 09 до 18 юли.

Между 18 и 21 юли са възможни изненади, които ще ви мобилизират и изведат на авансцената. През последната деседневка на юли вие сте силно мотивирани да разчупите статуквото, да се изкачите по-йерархичната стълбичка, а като минимум- да утвърдите завоювани позиции и авторитет. Навлизате в ключов период за социалния ви статус и материално положение, ще имате шанс да ги стабилизирате и подобрите, особено след Новолунието на 23 юли.

След Новолунието на 23 юли навлизате в  ключов период за цялата година, когато можете и трябва да постигнете значими успехи, отлични резултати…

Любовта през юли отново се влияе силно от теми като приходи-разходи. През втората част на месеца могат да нараснат харчовете за любими хора или развлечения, пазете се недоразумения, дори манипулации, влачещи и загуби…

СТРЕЛЕЦ

Юли е един от най-трансформиращите за вас месеци през годината, когато си правите множество равносметки, затова, което имате, кое е ценно за вас, по-кой път да поемете. През почти целия месец този анализ включва и въпроси от типа- какво получавате от важни за вас хора, приоритетно- вашия партньор, така че в подобен процес вие може да промените отношението си към него.

В друг вариант-повишени разходи, промени около вашата половинка се отразяват и на вас самите, това се превръща в крайъгълен камък, който в края на юли може да ви подтикне да смените „тактиката“, да излезете извън границите на познатото-буквално или в преносен смисъл, така че да се почувствате по-силни и да овладеете положението.

За сега сте на етап, когато звездите ви провокират да „пресеете“ онова, което е ценно за вас и в накрая да останете с това, което ви носи повече сигурност, стабилност, дори и да ви струва скъпо. В известен смисъл, вие сте в ключов етап на съзряване, на трансформации, които се закодират трайно и за идните години.

Дали повече печелите или губите, какво трябва да жертвате, за да придобиете, разбирате в дните от 09 до 18 юли.

През втората част на месеца популярността ви започва да расте или в близкото ви обкръжение се появява приятна личност, добронамерена, с която разнообразявате ежедневието си, прекарвате приятно, а ако има нужда, тя ви подкрепя.

Появява се шанс да изгладите евентуални недоразумения в дома ви. През последната деседневка на юли се раздвоявате между някакви преувеличени желания в любовта и истина, реална ситуация, такава, каквато е. Тенденцията може да внесе хлад в душата ви, а може да е отправна точка за раздяла с илюзии, тенденция, която все пак е „оздравяваща“.

В края на юли все повече ще се стремите да „избягате“ от рутината, действията ви стават по-смели, можете да раздвижите и прескочите границите на очаквани успехи и по-високи перспективи. Все пак всичко зависи и от собствената ви амбиция.

Новолунието на 23 юли ще ви подейства доста освобождаващо, ще повдигне тонуса и самоувереността ви. За сега и до средата на юли подчертано- бъдете по-внимателни към своето здраве, опитвайте се да избягвате рискови ситуации, ако се налагат някакви интервенции е по-добре да ги отложите за след 23 юли.

КОЗИРОГ

Вие сте в ключов период относно вашата популярност, имидж, в частност- партньорски отношения. Последните могат да ви указват много силно въздействие, да се превръщат в „коректор“ на бъдещите ви планове, да ви помагат да се издигате нагоре, а може да имат точно обратния ефект- техните проблеми или проекции да се прехвърлят върху вас самите, а на вас да ви се налага да отстоявате мнението си…

При всички случаи сте в ключов и показателен период за вашия социален статус, дори кариерно развитие, които пряко се определят, подобно на скачени съдове, от вашите връзки-лични или делови. Изглежда, че сега трябва да наблегнете на тяхното заздравяване, това е водещо условие, но като балансирате между вашите и техните интереси и без да отстъпвате прекалено от своите. Вероятно това няма да се случи без известно напрежение, компромиси…Ако изискванията към вас са прекалено големи, тогава може да стигнете до разрив и да потърсите-намерите друга опорна точка, например в лицето на влиятелен покровител, лице извън близкото ви обкръжение и т.н.

Пластовете във взаимоотношенията ви най-силно се наместват между 09 и 18 юли, това е и времето, през което трябва да въздействате, насочвате, после зададените тенденции ще са по-трудно отменяеми.

През втората част на месеца действията ви са доста ефективни, можете да разчитате на подкрепа от страна на ваши колеги, а през последната деседневка на месеца тенденцията реално може да се отрази върху доходите ви и да ги повишите ,да получите бонус или поне морално удовлетворение.

Възможно е през последните дни от месеца стари и неразрешени въпроси от миналото отново да напомнят за себе си и да объркват предварителните ви планове. Това също може да са дълго трупани и неразрешени казуси, които сега се „осветяват“ и изискват адекватни мерки.

През втората част на юли е полезно да се пазите и от манипулации, умишлено или неволно подвеждане.

Новолунието на 23 юли ще обнови материалното ви състояние, особено в частта- на поддръжка от страна на важни за вас хора. Насочвайте, преговаряйте, в началото винаги е по-лесно.

ВОДОЛЕЙ

Почти през целия  юли ежедневието ви е доста натоварено поради външни и независещи от вас обстоятелства, допълнителни ангажименти, понякога- необходимост да се справите с натягащи се казуси отнасящи се до по-далечното ви бъдещо развитие, в други случаи-това може да са юридически казуси, принудителни пътувания, премествания или се налага да трансформирате нещо в линията си на поведение, дори квалификация, да усвоите нови знания и умения…При всички случаи сега звездите силно ви притискат да излезете извън рамките на познатото, да се развивате, експериментирате, ако не по желание, то по принуда…Когато променим нещо в собствения си подход, тогава променяме и крайния резултат, а за да е той положителен, явно се налагат подобни равносметки и анализи…

Най-рискови или показателни са дните между 09 и 18 юли, през това време е полезно да не поемате излишни рискове, важи поговорката: „прави каквото трябва, пък да става каквото ще“.

Препоръчително е и да се пазите от претоварване- психическо, физическо, за да не пострада здравето ви…

През втората част от месец юли имате шанс да хармонизирате личните си връзки, може да получите радост от партньори, пораснали деца, да разреждате напрежението с вид хоби, което действително ще повдигне тонуса ви, но може да ви струва скъпо-буквално или в преносен смисъл. Нека прозаични теми като приходи-разходи да не застават между вас и любими хора през този период

През последните дни на юли все по-водеща тема стават партньорските ви отношения, в близкото ви обкръжение се появява енергична личност, която може да ви стимулира, да ви помага, дори и понякога да ви изглежда, че прекалено агресивно или нетактично подхожда в определени моменти.

Обновяват се партньорските ви отношения, особено след Новолунието на 23 юли…

РИБИ

Положението ви в колектив се променя, вероятно поради обновени позиции, които заемате, преосмислени връзки, променена линия на поведение, приоритети и т.н.

Каквото и да е, вие можете да влияете на тези процеси като използвате творчески подход, концентрирате се върху дела, които се отчитат за „най-близки до сърцето ви“, защото на тях най-силно можете и да влияете.

Звездите ви зареждат с много енергия, а дали я използвате в правилна посока или не, изглежда, че верен лакмус е материалното ви положение, особено в частта: „чужди ресурси и поддръжка от страна на ваши партньори“. Ако в горе-посоченото поле всичко е наред и даже се развива в положителна посока, значи- вие също сте на верен път.

Иначе- можете да претърпите загуби и то на различни нива- продуцирани от отдръпване на опека, понякога това може да са също наследствени и юридически казуси, усложнени взаимоотношения, които изискват точно- трансформиране на подхода, така че да привлечете повече подкрепа, одобрение и т.н. Ключови и показателни са дните от 09 до 18 юли, през този период човек или обстоятелство могат да оставят трайна следа в сърцето ви поради ярки и преобразуващи преживявания и дано да са повече положителни…

През втората част на юли можете да подобрите атмосферата в дома си като инвестирате в него или по друг начин. Същевременно, лични и служебни приоритети могат да си противоречат, също- вашата визия за бъдещо развитие с тази на близките ви хора. Какво ви обединява и разделя, разбирате в по-ярки краски предимно през последните дни на юли.

Ежедневието ви в края на юли забързва своя ритъм, вие сте все по-ангажирани, можете да постигнете успехи в професионалната ви реализация, които да имат дългосрочно отражение, задавате своеобразно ново начало в този сектор, особено след Новолунието на 23 юли. Помислете в какво да вложите своята инициативност и после тя да прораства дълго и да ви подкрепя в кариерното развитие и не само…

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>