Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за януари 2017г.

Хороскоп за януари 2017г.

352934Овен

До 28 януари вашият покровител Марс е в Риби и ще „украси” вашият начин на съществуване с повече мечти, силни емоционални преживявания, понякога може да имате усещането, че съществувате в „скоростно влакче”, извън реалността, когато всичко се случва много бързо- за едни, това може да е сбъднато тайно желание, за други-бягство от реалността като действате доста гъвкаво и изобретателно и следвате своите блянове, вид алтернативи, които да ви направят особено щастливи…Трети- волево, съзнателно се прехвърлят на нови релси на развитие, защото настоящите възможности вече са изчерпани…

При всички случаи, януари ще се окаже ключов, за мнозина превратен за социалния статус, като минимум- с пик от събития и развръзки, които ще зададат тон на цялата предстояща 2017 година.

Почти през цялото време звездите ще ви подтикват силно да промените нещо в общественото си положение. Причините могат да са в повишените ви амбиции, предложения, които ще получите на различни нива, особено до 12 януари. Те могат да ви посочат варианти, от които да се възползвате, стига да поискате…Но нови и/или обходни пътища, включително и към по-далечни цели, перспективи-задължително се оформят, въпрос на избор е, дали ще се възползвате от тях.

До 08 януари Меркурий е ретрограден, може да се чувствате раздвоени или несигурни в посоката, която трябва да изберете. Меркурий през това време играе ролята на филтър, полезна спирачка, която ви подтиква да забавите ход, да оцените подробности и да вземете оптимални решения, да се ориентирате в обективно сложна обстановка, преди да продължите напред.

Но в дните до 12 януари- контролирано, находчиво, стратегически, вие можете да постигнете и най-смелите си мечти, особено, ако погледнете и извън близкото си обкръжение, потърсите-намерите нестандартни варианти. Възможно е да се почувствате принудени, притиснати да трансформирате начина си на съществуване, но изход има, често е по-добър, поне от гледна точка на по-далечни перспективи.

Успехите ви могат да се преумножават, ако наблегнете на разширяване на кръга ви на влияние- чрез нови познанства, общуване с влиятелни лица, пътувания, повишаване на знанията, ценза и т.н.

Не е изключено някой от връзките ви да бъдат подложени на изпитание, да ескалира напрежение, което ще изисква „наместване на пластовете”, подобно на малки или по-големи земетресения. Още в началото, помислете кое е ценно за вас и не го губете от поглед, дори и при известни провокации. Помнете, че почти до края на 2017 година, на вас ви се налага повече от обикновено да се съюзявате, дори да се съобразявате с „другите”, така че да постигате намеренията си. И „сам войнът е войн”, но в „бурно море” е по-добре да сте на борд с надежден екипаж-образно казано.

На 11 и 12 януари сме под влияние на Пълнолунието- дните ви носят пълнота от знание, оформят се важни тенденции…

Пазете се от преумора, нервни изблици, прибързаност, която ще рефлектира върху взаимоотношенията.

От 12 януари и до 28 януари възникват обстоятелства, които ви мобилизират, вие трябва да се борите и отстоявате вече завоювани позиции. През това време е полезно да не влизате в конфронтации с по-възрастни и авторитетни лица. Взаимодействието с официални структури изисква гъвкавост, че и търпение…

В любовта- склонни сте да идеализирате образи, мечтаете и се потапяте в романтика. Ако не всичко е според очакванията ви обаче, можете да се отдадете на паралелна или тайна любовна авантюра, предимно до 15 януари. После сте все по-склонни да се връщате към миналото, да ревизирате чувствата си, ако съществуват подмолни, ерозивни течения във връзките ви и/или „стари дългове”- буквално или в преносен смисъл, те ще се проявят задължително.

На 28 януари е Новолунието- за повечето от вас, то ще подейства събуждащо, освобождаващо, ентусиазиращо…

Телец

Ежедневието ви е много динамично през целия януари и със сигурност няма да ви остави да скучаете. На хоризонта се очертават много нови възможности за професионалната ви реализация, които ще допринесат за укрепване или повишаване на вашите доходи. В подобен и предизвикателен период, вероятно не всичко ще върви по план-график, не са изключени и непредвидени ангажименти, предизвикателства, които ще ви изведат извън обичайния ритъм. Нека те също се превъртят във ваша полза, ще имате подобен шанс, ако действате гъвкаво, не прибързвате, реагирате на момента, така че да се възползвате от всяка възникнала възможност, отстранявате своевременно негативите…

Звездите ви подтикват силно да пренаредите приоритетите си, да промените нещо в линията си на поведение, не лека задача, която може да ви изправи пред житейски кръстопът, вероятно и поради възникналите варианти пред вас и необходимостта да избирате.

В значима степен, акцентът пада върху професионалната ви реализация, съответно- да преподпишете договори, да се изкачите по йерархичната стълбичка или да си потърсите нова реализация, при условие, че настоящата не ви удовлетворява.

Други водещи теми, които ви указват значимо въздействие са „хора стоящи далеч от вас”- буквално или в преносен смисъл, пътувания, необходимост от уреждане на правни и/или наследствени, имотни казуси. В такъв случай, на подобни процеси можете да повлияете в значима степен и да ги насочите в предпочитана от вас посока, подчертано до 15 януари, после тенденциите ще се движат повече по инерция.

В дните на Пълнолунието -11, 12 януари, получавате знакови, превратни и осветяващи новини. През тях можете да направите не малко, така че да превъртите Колелото на Съдбата, стига да поискате, а и нека- посоката да е добре избрана и обмислена.

До 08 януари Меркурий е ретрограден и ви фиксира върху теми, които се отнасят до чужда подкрепа-морална, но и чисто финансова, която изглежда се обмисля или препятства по различни поводи. След тази дата- тези въпроси започват да се разрешават поетапно и в края на януари ще ви изведат от обективно сложни казуси…Но е важно, още в началото да се фокусирате върху цели, съответно лица, които да ви помогнат…

До средата на януари, хора от близкото ви обкръжение привличат силно вниманието ви- колеги, приятели и т.н. Сред тях може да има и конкуренти, но също и такива, които да се отъждествят с „ангели-пазители”. При всички случаи няма да ви липсва компания и подкрепа, но знайте, че не сте предпазени от внушения, вид обсебване, на което да станете жертва, дори и да е с ваше съгласие. Ако сте сами- може да срещнете любовта, като погледнете на близък с „други очи”…

През втората част на януари романтичните нагласи ще се сменят или премесят с практични оценки, не рядко- по чисто материални, прозаични причини…През това време разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, това може също да е полезно „отрезвяване”, изчиствате обкръжението си от хора, които ви носят повече вреда, отколкото полза.

На 28 януари е Новолунието, което за вас означава много нови възможности, промени, разширяване на хоризонтите, предимно в професионален аспект отново, но не само…

Близнаци

Вие се намирате в силно трансформиращ период, който се отразява на личния ви живот и/или кариерно развитие. Лайтмотив за целия месец е да си потърсите и намерите опорно звено в лицето на партньори- лични или делови, влиятелни личности и т.н., които да внесат чрез своята поддръжка стабилизация и предвидимост на оформящия се нов социален статус или имидж като минимум.

До средата на януари вие се борите за своето по-добро място под Слънцето, поради променени условия на съществуване или ескалиращи предизвикателства.

Имате шанс да се  изкачите по йерархичната стълбичка, да превъртите вид негативи в позитиви- точно като обединявате усилията си с околните, а и правилно подбирате обкръжението си, по друг начин казано „отсявате сеното от плявата”. Важното е, че звездите действително ще ви надарят с варианти, стига да ги потърсите и желаете- ще ги намерите!

До средата на януари, вие повече от обикновено сте склонни да трансформирате своята линия на поведение, приоритети и не само…Всичко това ще провокира околните да погледнат на вас с „нови очи”, вие можете също през това време да сбъднете своя съкровена мечта или да действате така, че да се приближите до нея, като разчитате на вид опека, не рядко- стечение на обстоятелствата, дори закрила от висшите сили. Спокойно може да се каже, че „всяко зло е за добро” и каквото и да се случва през този период, то има подчертано отрезвителен, пречистващ характер.

До 15 януари е полезно да сте максимално инициативни, повечето от вас го усещат и действително отговарят на предизвикателствата като са напълно мобилизирани. Изглежда, че почти до края на януари, вие ще зададете тенденции, които ще ви съпътстват дълго, поне като фон и през идните две години и половина…

На 08 януари Меркурий, вашият покровител се обръща в директен ход, а с него, вие вземате важни решения, вече имате по-ясна визия за бъдещото ви развитие, постепенно излизате от лабиринт на задръжки, неясноти и обърквания, с които в пълна степен се справяте, оттласквате се от тях в края на януари.

Пълнолунието на 11,12 януари, ви дава пълнота от знание за финансовото ви състояние, какво имате, на какво можете да разчитате, включително и в сърдечните взаимоотношения. Припомням, че през тези дни дребни действия имат широко отражение, дните са показателни и превключващи, помагат ни чрез пълнота от знание да държим „главата си над повърхността”, да използваме попътния вятър…

През втората част на януари събитията се движат повече по инерция, въпреки че ескалира и вид конкуренция, стремяща се да сложи „прът в колелата ви”.  През този период е полезно да избягвате конфронтации с по-възрастни или влиятелни личности, те могат да обезсилят устрема ви напред, да се превърнат в непреодолимо препятствие, ако си позволите да им се противопоставяте.

Изглежда, че ваши партньори /лични или делови/ ще изпитват търпението ви, може да се връщате към стари теми или неизплатени дългове /морални, материални/…Бъдете гъвкави в такъв случай, обходни пътища винаги има и вие можете да ги откриете по един бърз и неочакван начин…

Партньорските ви отношения през целия януари са много динамични и променливи. Постоянно възникват шансове да създадете нови и вълнуващи връзки, да заздравите стари, но същевременно не са изключени и бързи обрати, поради чисто финансови причини или разобличаване на тайни, ерозивни процеси.

Чувствата също са в широки граници- от романтика и неспецифични за вас преживявания като ревност, до- желание да „избягате” от прекалено обсебващи отношения, принуждаващи ви да се съобразявате прекалено и играете игра, която не е ваша…

Новолунието от 28 януари постепенно ще ви изкара от водовъртеж на съмнения, несигурност и ще възвърне ентусиазмът и креативността ви…

Рак

Фокусна точка за вас през януари си остават взаимоотношенията с важни за вас хора, популярност и обществено положение, като последните също се определят от качеството, здравината на вашите връзки /лични или делови/.

Звездите ви подтикват силно да промените партньорските отношения, като ги заздравите, например- сключите брак, обедините се около по-далечни и общи проекти, дори те да са свързани с пътувания, уреждане на имотни или правни въпроси, вариантите са много…Но когато на небосклона се очертае напрежение, хубаво е да намерите подходящ начин да го разтоварите, така че да не изгубите от контрол водещи тенденции, дори да избегнете разрив…Ако подобен все пак се случи, това е признак за кардинални и дълготрайни трансформации, които стартират сега и прорастват до лятото, а понякога, когато възможностите са изчерпани за бъдещо развитие- прекратяване на връзки…В такъв случай, може да припомним, че нищо ново не може да нахлуе, ако не отстраним нещо старо и не освободим място за по-качествени перспективи…

До 15 януари можете да насочвате връзките си в значима степен, смяна на средата има подчертано оздравителен характер.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път.

Пик от показателни събития, развръзки, разговори, получавате в дните на Пълнолунието- 11,12 януари. Следете за тенденциите, наблегнете на позитивите, опитайте се да елиминирате евентуални негативи.

От 08 януари Меркурий се обръща в директен- ще ви помогне да излезете от спорни или неясни ситуации с ваши близки, в окончателен вариант-в края на януари.

През втората част на седмицата събитията се движат повече по инерция, но ежедневието ви става все по-динамично, изпълнено с ангажименти, понякога допълнителни или непредвидени.

Пазете се през това време от претоварване, не влизайте в конфликти с по-възрастни или авторитетни места на работното ви място. Ако статуквото не ви удовлетворява или се преминат определени граници на добрия тон- можете да прекратите договори, но това ще се отчете за благотворно обстоятелство.

Почти през целия месец, ако една врата е затворена пред вас /в кариерното ви развитие/, друга, внезапно и бързо може да се отвори, особено, ако желаете, ако търсите варианти.

През януари, предимно през първата част на месеца, но не само- вашата популярност расте, алтернативи и внезапни нови шансове няма да ви липсват, особено, ако се нуждаете от тях и сами ги търсите…

Новолунието на 28 януари ще постави ново начало във финансовото ви положение…

Лъв

Ежедневието ви е много динамично, изпълнено с предизвикателства, информационният поток-новини, срещи, разяснителни разговори, почти във всеки един миг могат да разчупят статуквото и да ви прехвърлят в друга реалност, особено, що се отнася до професионалната ви реализация. Изглежда, че през януари вие трябва да сте много внимателни в изказа, особено, когато общувате с колеги, влиятелни личности на работното ви място.

До 08 януари Меркурий е ретрограден и като че ли има доста въпросителни в това поле, ескалират и варианти, обходни пътища, при условие, че ги желаете. Те могат също да са в лицето на чужда подкрепа-морална, финансова, понякога покана за по-сериозни трансформации в заеманата от вас длъжност, като това разбира се, ще се отрази и а финансовите потоци. От съществено значение е обаче, да внимавате за подробности, добре да прецените- дали във времето това предложение ще ви носи удовлетворение или ще е свързано с известна несигурност и подводни камъни…

Ако се ориентирате към нова реализация, завоювате си вид опека, повишите доходите си, това ще ви влияе като фон през идните две години…Но трябва да сте много внимателни в общуването, борбата да власт, конкуренцията, че и ударите под кръста- не са изключени! Бързайте бавно, бъдете стратези, особено при ретроградния Меркурий и до 08 януари, когато на забавен кадър- можете да видите всички пропуски, но и алтернативи…

Ако заниманията ви са творчески или имате частен бизнес, тогава звездите ще ви подкрепят, могат да възникват внезапно, но и надеждни предложения.

В сърдечните взаимоотношения- склонни сте да ревизирате чувствата си, през първата част на януари това може да е повод за прозрения, но и романтични преживявания, а през втората част- проявяват се скрити процеси, ако има такива, склонни сте да се връщате към миналото и да търсите „сметка” за стари дългове. А може и към вас да нараснат претенциите…Опитайте се да съхраните добрия тон и не забравяйте, че всичко е временно, малко са нещата които имат дълготрайно значение за бъдещото ни развитие. Фокусирайте се върху по-далечни перспективи и визия за щастие.

Новолунието на 28 януари ще обнови взаимоотношенията ви-лични и делови, ще разшири границите на възможното и ще възпламени ентусиазма ви постепенно…

Дева

Хора близки до сърцето ви- от партньори до пораснали деца, ако имате такива, обсебват все повече вниманието ви, влияят силно на бъдещите ви планове за развитие, че и финансово състояние. В оптимален вариант- вие инвестирате в по-светлото бъдеще-ваше или на любимите ви хора.

В друг вариант- чисто финансови въпроси се превръщат в крайъгълен камък за добрия тон или пък точно обратното.

До средата на януари обаче, вашата популярност расте, около вас се появява личност, която ви указва силно въздействие, обсебва вниманието ви, може да ви пренесе в свят от мечти, романтика…

До 15 януари, контактите ви с околните са белязани от силни емоционални преживявания, помагат ви да осъществите творческа цел, инициатива, която да увеличи популярността ви.

Ако имате връзка- периодът е отличен да изгладите недоразумения и да я скрепите по различни начини…

Ако сте сами- можете да срещнете любовта.

Пик от показателни събития за сърдечните ви отношения, творчески проекти- 11,12 януари /в дните на Пълнолунието/.

До 08 януари Меркурий, вашият покровител е ретрограден, това е прекрасно време, през което можете да набележите варианти и обходни пътища към вашите желания, при условие, че преките са затворени. После- постепенно се измъквате от сложни и заплетени ситуации, възникнали предимно през втората част на декември…В края на януари- някакви ваши усилия могат да бъдат ознаменувани с струдна, но значима победа.

През втората част на януари събитията се движат повече по инерция и според оформените тенденции преди това.

Ескалират допълнителни задължения свързани с недвижимо имущество, условия на съществуване. Ако има стари и неизчистени казуси- битови, семейни, имотни, те ще се проявят и ще изискват конструктивни решения, без противопоставяне. Обратното- безпринципни спорове по горе-споменатите теми, може да ви въвлече в дълги недоразумения с неясен край.

През втората част на януари е препоръчително да разчитате предимно на собствения си опит, авторитет и упоритост. Може да имате чувството ,че околните по-скоро ви ограничават, препятстват, прехвърлят техните проблеми върху вас…От вас зависи да сложите известна граница, която да не се преминава, за доброто на всички…

Новолунието на 28 януари ще постави ново начало в професионалната ви реализация, като минимум- ще внесе нов и забързан ритъм в ежедневието ви.

Везни

Почти през целия януари вие сте в позиция, която ви подтиква да сте социално много активни, тенденцията може да утвърди авторитета ви, да промени социалните ви позиции, вие имате шанс да заздравите някой стари връзки, да създадете нови и надеждни. Януари е много важен и подходящ да се изкачите по йерархичната стълбичка точно- като се срещате с повече хора, преговаряте, отстоявате настойчиво и енергично мнението си. Вероятно и така ще бъде, поради нарасналите ви амбиции или защото ваши партньори-лични и делови, постоянно ви изненадват със своето поведение, поставят ви в променена обстановка, изненадват ви, а вие трябва да реагирате.

Ако тенденциите включват личния ви живот, изглежда, че в дома и семейството ви са нужни трансформации и оптималния вариант е да се заемете с обновяването на атмосферата му, уреждане на наследства, покупко-продажби или премествания. Звездите изискват трансформации, натягат напрежение, което вие трябва да канализирате още в началото или поне до 15 януари в оптимална за вас посока, ще имате подобен шанс. До какво водят вашите действия- разбирате с пик от новини и събития в дните на Пълнолунието-11, 12 януари.

Дните могат да се окажат превратни, да завъртят „четвъртитото колело на Съдбата”, ако не по желание, то по принуда, но така че да си намерите оптималното място под Слънцето, „вашето място” и в добрия смисъл на думата.

До 08 януари Меркурий е ретрограден, а после обръща своя ход и ще ви помогне да изкорените съмнения, да се оттласнете от въпроси, които не ви дават покой. В пълна степен излизате от заплетени казуси- в края на януари.

До средата на януари- вие сте в плен на някаква мечта относно професионалната ви реализация или на работното ви място текат особени процеси, съпътствани с емоционални преживявания, обсебващи съзнанието ви. През това време имате шанс да се докажете като специалист, да се възползвате от подкрепата на обкръжението ви, а ако сте сами- да срещнете любовта в лицето на колега, човек, с който контактуване при изпълнение на служебните ви ангажименти.

Ежедневието ви е динамично и изпълнено с възможности.

Все пак е полезно да не се претоварвате, да се вслушвате в сигналите на физическото ви състояние, особено през втората част на януари.

Намирайте време за отдих и почивка, за семейството ви, за лични дела..

През втората част на януари се пазете от конфронтации с влиятелни лица на работното ви място, „удари под кръста”. Това е време, през което спонтанно можете да прекратите договори или пък обмислено, защото още преди това сте взели мерки, отговорили сте на нови и по-приемливи предложения.

След 20 януари Слънцето навлиза във Водолей и ще внесе свеж въздух в живота ви.

На 28 януари е Новолунието, което ще намери начин да порадва сърцето ви, ако не веднага, то през идните 2-3 седмици.

Скорпион

Знанието е сила, то ви съпътства почти на всяка крачка и внася нов привкус, променя идеите и визията ви за бъдещото ви развитие, според получената  и анализирана информация . Януари изглежда ще е ключов за връзките ви –лични или делови, за договорните ви отношения. Някой от тях ще можете да заздравите, преподпишете, а други-ще трябва да бъдат прекратени и това ще са предимно онези, които не са издържали проверката на времето, оказали са се ненадеждни и безперспективни. Но дори и някой да ви разочарова, до средата на януари ще има и такива лица, които да стоплят сърцето ви да ви порадват и ви подадат ръка, ако се нуждаете от такава.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта и ако това се случи до 15 януари, връзката обещава да е доста романтична.

На 11,12 януари сме под влияние на Пълнолунието- за вас то носи пик от новини, показателни събития…Излизате от заплетени ситуации в края на януари, а сега се появява „попътен вятър”…

През втората част на януари отново нарастват разходите или необходимост да инвестирате. Внимавайте през този период чисто материални теми да не застанат между вас и любими хора.

На 28 януари е Новолунието, за вас то ще донесе шанс да обновите, хармонизирате най-близката си среда на съществуване.

Стрелец

До края на януари вие може да се раздвоявате силно между това, което ви се иска и онова, което трябва да вършите. Склонни сте да поемате големи рискове или да действате спонтанно и необмислено, факт, който реално ще се отразява на джоба ви, а финансовата ви стабилност ще е отличен лакмус за правилно избраната от вас посока или точно обратното. Опитвайте се да бъдете по-умерени, ако инвестирате в хора или обстоятелства, опитайте се да бъдете максимално обективни- до колко ще имате шанс да си възвърнете и преумножите даденото ,дали си струват усилията ви, правилно ли ги канализирате и т.н.

От действията ви през януари зависи много бъдещата ви стабилност-материална и не само. Сега е моментът да изградите здрав фундамент, върху който да продължите да надграждате своите цели и перспективи.

Но е от водещо значение, още в началото да изберете правилно- къде да вливате ресурсите си, парични, морални и т.н.

Семейството, домът са друг фокус, който ви държи из късо. До средата на януари вие можете да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, да изчистите евентуални недоразумения. През втората част на януари постепенно надделява някакво вътрешно неудовлетворение, претенция, своеобразен бунт към вид статукво. Ако има натрупани недоразумения, те ще напомнят за себе си, проявяват се теми от миналото със съответните последици. Внимавайте, опитайте се да ги изясните спокойно, диалогично, без да се проявявате като тиранин, въпреки че и към вас могат да проявят подобно отношение.

Пълнолунието на 11, 12 януари- показва на какво можете да разчитате, кои са пробойните, способни да преобърнат кораба ви-образно казано. Да сте стабилни през тези дни е отличен знак- можете да разчитате на такава и през идните месеци, това означава, че сте намерили правилния подход, своето място под Слънцето.

През целия януари можете да разчитате на собствения си авторитет, линията ви на поведение е такава, че привлича околните- вие печелите с лекота признание, уважение, създавате връзки, които да разширят хоризонтите пред вас или получавате опека от влиятелни личности.

Много Стрелци- заемат нови и по-престижни позиции в колектив или променят своето обкръжение, мобилизират се, за да се доказват и да, в повечето случаи –успяват и това се закодира трайно в имижда им …

На 28 е Новолунието- то ще ви направи още по-отворени към предизвикателства,  комуникативни и инициативни.

Козирог

Вие сте волеви, напористи и пробивни, склонни сте на радикални трансформации, при условие, че статуквото не ви удовлетворява. Докато Слънцето е във вашия зодиакален знак /20 януари/, вие сте в забележително силна позиция сами да направлявате събитията, от вашата собствена инициативност зависи много или всичко. До средата на януари, особено в дните на Пълнолунието-11, 12 януари, предстоят пик от показателни новини, разговори и срещи- показващи бъдещи тенденции или развръзки…Оценете положителните и се опитайте да елиминирате своевременно негативните.

До 20 януари вие създавате енергийна програма за предстоящата 2017 година, така че е от приоритетно значение още в началото да пренаредите по важност приоритетите си. Ако преките пътища към вашите цели са затворени, тогава може да откриете алтернативни, при това доста стабилни и продължителни във времето, понякога неочаквани, в други случаи- подобно на открехната врата към тайни мечти или по-далечни хоризонти.

Информационният поток е много усилен, вие умеете да си служите с думите като с „оръжие”, доста убедителни сте в изказа, думите ви имат чуваемост, възползвайте се!

До средата на януари може да чуете думи, които да докоснат силно сърцето ви и да оставят следа в него.

Това е подходящ период да изчистите евентуални недоразумения с ваши близки и познати.

Ако сте сами- социалната ви активност гарантира интересни и запомнящи се срещи, не е изключено да започнете вълнуващ любовен роман.

През втората част на януари, все повече прозират подробности, които са ви убягвали до този момент. Ако има скрити и ерозивни процеси зад гърба ви, то те ще станат явни…Това е отличен повод да идентифицирате и да се справите с онова, което препятства пътя ви към щастието ви, успехите…Дори и да е за сметка на скъсване на стари отношения, раздяла с вид обстоятелства- това ще се отчете за необходимо и оздравително условие, преди да продължите напред.

Новолунието от 28 януари ще обнови доходите ви, онова, което имате-общо.

Водолей

Януари е период, който може да ви пренесе на нови релси на развитие, при това- не винаги по ваша воля. В някой случаи- вие приключвате един житейски цикъл, свързан с домашни, семейни условия на съществуване, в други-това е професионалната ви реализация. Каквото и да е, звездите контролирано ще ви насочват в посока, която ще преобрази близкото ви обкръжение и вие имате шанс да се превъртите на по-високо социално ниво, да постигнете собствените си амбиции, като разчитате или привлечете на своя страна по-възрасни или авторитетни лица, които да се превърнат в „мост” към обновяващата се реалност около вас. В подобен процес, може да има и лица, които окончателно ще излязат от живота ви, но те ще са предимно онези, които препятстват развитието ви и ще отворят място, така че новите и по-добри перспективи да нахлуят при вас.

През целия януари информационният поток ви носи много изненади, следва да сте много внимателни в изказа, да не действате импулсивно и да не предизвиквате сами Съдбата. Новини, разяснителни разговори- са способни да преобразят бъдещите ви планове, понякога и чрез внезапни възможности, но и обрати. Планирайте на момента, за да не пропускате шансове, но и да сте адекватни на случващото се.

До средата на януари имате прекрасна възможност да предприемете определени действия, за да подобрите материалното си състояние, поне да го стабилизирате- възниква такава необходимост. Възползвайте се или търсете алтернативи, които са извън близкото ви обкръжение и ще успеете.

През втората част на януари по-трудно ще влияете на тези процеси или се налагат инвестиции, парите изтичат между прътите ви по различни поводи. Вземете мерки своевременно, направете си план-график, изградете си дългосрочна стратегия.

Любовта и чувствата до края на януари силно се влияят от прозаични теми като приходи-разходи. В оптимален случай разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. В не толкова подкрепящ- пазете се от „удари под кръста”.

На 20 януари Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви зареди енергийно, ще подейства пробуждащо и ентусиазиращо на различни нива.

На 28 януари е Новолунието- то ще ви даде шанс, да стартирате нова житейска програма, с която ще изградите нови контакти, ще извоювате волево по-добри позиции…

Риби

Марс и Венера са във вашия зодиакален знак почти през целия януари и това астрологично събитие ще ви подтикне силно да сте по-инициативни, дейни и пробивни. През идните седмици вие може да промените стила си на поведение, да се представите в нова светлина, а някой от вас- дори да обновят визията си. Каквото и да е, то може и трябва да обслужва по-добрите ви обществени позиции ,но също да е в хармония с настоящите ви настроения, цели и т.н. От много време е известна зависимостта между трансформации на външността, начина на мислене и реално преобразуващите се перспективи, подобно на отражение в огледало.

До средата на януари, вие имате реален шанс да сбъднете своя съкровена мечта, да преживеете вълшебни мигове. Тази прогноза е подчертано валидна за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. Крайният изход и резултат много зависят

от собственото ви настроение, на къде насочвате енергийната опека на планетите.

На 08 януари Меркурий обръща своя ход в директен, ще подейства благотворно за изчистване на недоразумения с близкото ви обкръжение.

Вашите позиции в колектив се тестват и окончателно се утвърждават в края на януари. Оптимални срокове, през които можете да насочвате тенденциите в по-положителна за вас посока е 15 януари, след това събитията се движат повече по инерция.

Финансовото ви състояние е нестабилно и се определя подчертано от поддръжката на околните-вид авторитети в живота ви, партньори, че и колеги, приятели….Опитайте се да заздравите връзките си, бъдете гъвкави и социално активни, ако не ви отворят на една врата не се отказвайте-опитайте на втора и т.н. Постиженията ще се имплантират трайно в имиджа ви, че и „сигурността ви”-общо.

До средата на януари, вие привличате погледи и симпатии с голяма лекота, възползвайте се! Но не всички са безкрайно доброжелателни към вас и могат действително да ви навредят, ако не внимавате за подробности, не пазите „гърба си”…На кого можете да разчитате, кой ви носи повече щети, разбирате в дните на Пълнолунието -11,12 януари.

През втората част все повече ви обзема нервно напрежение, защото не винаги нещата се развиват според очакванията си. Не бързайте, това може да е своеобразен тест за собственото ви търпение, което ще бъде щедро възнаградено през идните седмици, ако го проявите до края на януари. Невъздържаността може да ви превърне в най-големите ви врагове…

Не губете целите си от поглед, следете за по-далечни перспективи, обединявайте се, търсете подкрепа и ще преуспеете.

В края на януари новолунието ще постави ново начало за финансовото ви благосъстояние…

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>