Дневен хороскоп

Хороскоп за 02 ноември 2017г.

Луната е в Овен, продължава да ни зарежда с мощна огнена енергия, която трябва да разтоварим по подходящ начин. Инициативността е на много високо ниво и който я насочи в правилна посока може да спечели нещо значимо, според  поставената цел. 

244945Припомням, че сме в период, през който успяваме, ако обединяваме усилията си, но не разчитаме на подаръци, а разумно делегираме отговорности, демонстрираме собствените си способности, какво сме готови да отдадем, за да получим в един по-широк смисъл.

Ако не успеем да балансираме по този начин, тогава можем да се въвлечем в остро противопоставяне на интереси, ескалация на претенции и т.н., както в личен, така и в професионален аспект.

В положителен вариант- възстановителните ни сили са значими, пробивността и изобретателността-също, а до 08 ноември онези, които сключат договори или постигнат успехи в  избраното направление, то те ще се преумножават през цялата идна година.

Но и обратното е валидно- ако предизвикаме обрати с прибързани и необмислени действия, тогава трудно ще се измъкнем от вид негативни последици.

 

Mariana Petrova

3 Коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Здравейте, кога ще публикувате месечния хороскоп за ноември?