Дневен хороскоп

Хороскоп за 02 юли 2018г.

Луната е във Водолей, така че усилва социалната активност, ние с по-голяма лекота споделяме, търсим подкрепа, използваме нетрадиционни и оригинални начини да постигнем своето.

434777Емоционалните преживявания са хладни и подобни оценки се противопоставят по различни поводи на сърдечните трепети и привързаност. Ако има слаби звена във взаимоотношенията, то те се разкриват по един внезапен, бърз, а може би и изненадващ начин. 

Информационният поток действително е носител на важни, а понякога силно преобразуващи бъдещите ни планове новини, анализи и т.н. Хубаво е да се възползваме, за да получим максимална яснота.

Подходящо време да утвърдим позициите си в колектив, за да не бъдем изместени или за да се възползваме от шансове, които могат да ни дадат „другите“-общо.

От утре постепенно ще започнат да падат задръжки и ограничения, които ни съпътстваха през изминалите близо десет дни. Същевременно, този процес ще бъде съпътстван с носталгични нотки, желание да си починем, отпуснем, да оставим зад гърба си евентуално напрежение…

Овен, Стрелец, Лъв– социалната ви активност е много висока, обсъждате мисли и събития, които касаят сърдечните ви дела, можете да получите яснота по тези въпроси…Пик от тенденции отнасящи се до общественото ви положение-вече са зад гърба ви, вероятно го усещате, знаете и все повече се насочвате към развлечения, вероятно и необходимост от почивка. И така е правилно. Пазете се обаче от внезапни и непланирани, недобре обмислени разходи, реакции и т.н.

Телец, Козирог, Дева– днес можете да демонстрирате на какво сте способни, за да защитите авторитета и имиджа си, да се справите с предизвикателства, които препятстват осъществяването на целите ви, вероятно и като жертвате нещо, за да постигнете друго и по-значимо. Денят е показателен, важен за ключови въпроси, които касаят вашата устойчивост, сигурност, действайте, дребни действия имат широко отражение. Възможни са изненади в дома ви, в семейството ви и нека те да бъдат позитивни, бъдете по-бдителни по подобни приоритети, за да не ги изгубите от контрол.

Водолей, Везни, Близнаци– в значима степен тенденциите се насочват от вас самите, това е добра новина, но и отговорност. склонни сте понякога да действате импулсивно, ако е така е добре да изчакате „бурята“ да отмине, да бъдете по-спокойни, да не губите целите си от поглед, по-далечна визия на съществуване и т.н. Разясняват се партньорски отношения-лични и делови, вероятен е пик от информация, прозрения, както каза вече- имате шанс да насочвате, възползвайте се от това, вероятно утре няма да разполагате с час толкова механизми на въздействие…

Риби, Рак, Скорпион– чисто материални приоритети са водеща тема и същевременно на този сектор можете да влияете най-силно и то отново- като градите връзки, които да са ви полезни. Денят е преобразуващ и нека да е в положителна посока, а вие да го насочвате по подходящ начин. Информационният поток ви носи много изненади, реагирайте на момента, за да сте адекватни на случващото се. Пик от събития касаещи партньорските отношения- вече са зад гърба ви, постепенно това поле се успокоява или се движи повече по инерция според създадени вече тенденции…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>