Дневен хороскоп

Хороскоп за 02 юни 2018г.

Луната е в Козирог и продължава да ни подтиква да приемаме по-сериозно, критично, но и отговорно всичко случващо се. При Луна в Козирог винаги можем да си направим оптимално реалистичен анализ на тенденциите, които създаваме в личен или професионален аспект, склонни сме на ретроспекции, ескалира желание за вземане на по-осезаеми, крайни мерки. И така е правилно. Днес действително и без емоционални украски- можем да вземем оптимално целесъобразни, правилни решения. 

297134Трудно приемаме чуждо мнение, но ако клоним в посока да наложим своето, тогава трябва да сме готови да носим отговорност и то за дълго.

Хубаво е, че се появяват разнообразни начини и поводи да се справим с всички текущи предизвикателства. По-неприятното е, че при Луна в Козирог някак не достига обич, внимание, топлина…че и пари. Ако има недоразумения в отношенията ви и натрупани в миналото, днес те ще ескалират и това ще бъде особено видно, дано да е и повод да се разрешат различията по оптимално добър начин.

Овен, Лъв, Стрелец- възможно е да ви се налага да правите повече онова, което трябва, отколкото искате, а може би, за да сте успешни- звездите ви показват коя част от поведението си, подхода си, че и бъдещите си намерения трябва да промените, за да избегнете щети, за да не изгубите контрол над тенденциите. Помислете, коригирайте.

Телец, Дева, Козирог- вероятно не ви е лесно да въздържате емоциите си, в повечето случаи демонстрирате своите желания и намерения по един ярък и категоричен начин, така че се проявявате като лидер, който успява да превърти всички предизвикателства в полза. Все пак звездите днес ви показват- от какво трябва дасе откажете или да жертвате, за да получите „зелена светлина“ в избраното направление.

Близнаци, Везни, Водолей- звездите продължават да ви поставят на прага на житейски кръстопът, така че ви подтикват да направите важен избор, вероятно да се откажете от онова, което е извън контрола ви…тенденцията може да изисква да смените средата си на съществуване, а в друг случай- начинът, по който възприемате близкото си обкръжение. Възможни са и базисни трансформации- всички силни и слаби звена ги набелязвате сега и можте да вземете оптимално добри решения.

Риби, Рак, Скорпион- вие продължавате на „плувате“ в относително спокойни води, дори и понякога да имате усещането, че хлад нахлува от външни и независещи от вас течения. Пазете се от преувеличения, прекалено емоционални реакции- това може да се превърне в повод неочаквано да излезете от зоната на комфорта си. Разбира се, всичко е въпрос на избор- може да ви се стори, че предизвикателствата са по-приятни, интересни, тогава действайте, но си изградете дългосрочна стратегия…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>