Дневен хороскоп

Хороскоп за 04 декември 2018г.

Луната днес е в Скорпион и всичко, което преживяваме оставя дълбоки следи, реакциите ни през това време често са крайни, „златна среда“ е почти изключена, ескалира ярък субективизъм и пристрастия, които могат да се изразят в силна симпатия, страст или точно обратното- антипатия, неприязън …Ще демонстрираме своите чувства понякога сдържано, в други случаи не толкова, но при всички случаи- отношението ни ще бъде достатъчно ясно.

455422Все пак е полезно да избягваме конфликти, които ще имат негативно отражение на различни нива, като минимум върху настроението ни.

При Луна в Скорпион имаме възможност да надникнем отвъд видимото, поради силната си интуиция или стечения на обстоятелствата.

Днес трудно можем да бъдем подведени, напротив, всички опити за евентуална нечестност, некоректност- ще бъдат разобличавани бързо.

Можем да разчитаме на скрити, допълнителни варианти за въздействие във всяка една ситуация, възникват подобни идеи и възможности.

Луна в Скорпион често пречупва нещо в гледната ни точка, мнение, намерения и т.н., това е момент на своеобразен „житейски кръстопът“, на който можем да сменим посоката си на развитие под влияние на външни провокации, собствени желания и т.н.

Денят е подходящ да въздействаме позитивно на материалното си състояние като обединим усилия с подходящи личности, преговаряме с тях и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е много емоционален, може да сте силно фокусирани върху обсебваща тема, да се стремите да надникнете отвъд видимото и да получите яснота, а в друг случай- може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, пред вас има варианти за развитие- под формата на възникнали предложения, идеи и т.н. Днес и утре може да спечелите нещо- чисто материално или под формата на морално удовлетворение, като привлечете на ваша страна внимание, съответно- одобрение и подкрепа.

Телец, Дева, Козирог– денят предразполага към силни емоционални преживявания с ваши партньори, може да проведете интересни, „осветяващи“ по-далечни перспективи на развитие разговори. Денят е подходящ да скрепите вашите връзки-лични или делови, да проведете преговори с по-възрастни или авторитетни лица, включително такива, които са стоящи „далеч от вас“. Популярността ви расте, привличате погледи, възползвайте се по оптимален начин от аспектацията на звездите, за да наклоните везните във ваша полза във всяка една ситуация, чрез социална активност, инициативност и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни- денят е динамичен, изпълнен с ангажименти, но и възможности. Днес дребни действия имат по-широко отражение върху кариерното ви развитие, обществено положение, имидж като минимум. Може да узнаете за някакви скрити процеси или да възникнат алтернативи за развитие..Моментът е много подходящ да повлияете в една по-позитивна посока на професионалната си реализация, евентуални договори, включително правни казуси, спорове и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес сте много емоционални, цветни, правите силно впечатление и „намествате пластовете“ в сърдечните си взаимоотношения. Партньори, деца, ако имате такива- са фокусна точка, моментът е подходящ да насочите подобни отношения в една по-позитивна посока, да ги скрепите и т.н., ще имате подобни шансове, можете да ги усилите съзнателно… Ако това не ви вълнува, тогава може да почувствате, че сте в творчески подем, действате креативно и получавате отлични резултати, стига да не са свързани с рутинна работа, тогава- ще търсите начини да минимизирате ангажиментите си…Днес няма да ви липсва внимание и подкрепа, особено, ако я търсите…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>