Дневен хороскоп

Хороскоп за 04 юли 2018г.

Луната е в Риби, предразполага ни към желание за почивка, тонусът ни може да не е много висок, освен, ако няма нещо конкретно, което пали ентусиазма ни. 

435243Иначе- все ще гледаме да се измъкваме от рутинни задължения, особено, ако не са ни приятни.

Нивото на напрежение в известна степен спада, по-склонни сме да правим компромиси и да бъдем диалогични, така че ако желаете да изгладите евентуални конфликти-денят е подходящ за това, особено за хармонизиране на семейните отношения.

Същевременно може да се чувстваме объркани, понеже сме под влияние на по-ярки емоционални преживявания. Настроението ни може да варира в широки граници от еуфория до носталгия или апатия, при това по дребни поводи можем да преминаваме от едното в другото състояние.

Денят трудно преминава по предварителен график, подходящо е да се планува на момента…

Хора на творчеството са във възход, имат вдъхновение.

Изкуството и по-точно музиката има подчертано лечебно действие.

Овен, Стрелец, Лъв– възможно е нещо, което е извън контрола ви да е във фокуса на вниманието ви, в друг вариант това са тайни, които ескалират, но и варианти оформящи се на хоризонта. Денят е подходящ да си дадете почивка, ако това е възможно, да не се претоварвате, евентуално да изправите грешки, които са свързани с миналото. Може да получите тайна или неочаквана помощ.

Телец, Козирог, Дева– има на кого да разчитате, приятел, колега или близък човек може да ви укаже силно емоционално въздействие, но в повечето случаи ще се стреми да действа във ваша полза. Вероятно днес е добре да сте в близост до представители на водните знаци- Риби, Рак или Скорпион. Пазете се от преувеличения…

Водолей, Везни, Близнаци– звездите днес ще ви помогнат да спечелите нещо- това може да е финансов бонус, морално удовлетворение или друго. Възможно е да привлечете нещо, което да ви действа обогатяващо по един неочакван начин, дори нищо да не правите. Денят е показателен- на кого и в каква степен можете да разчитате.

Риби, Рак, Скорпион– привличате внимание, можете да преживеете приятни моменти с хора, които обичате. Денят е подходящ да разчупите границите на възможното пред вас като проявите инициативност- желанията ви се сбъдват по-лесно, възползвайте се…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>