Дневен хороскоп

Хороскоп за 04 юни 2018г.

Луната е във Водолей и денят е един от най-информативните, може да зададе тон на развитие за цялата седмица според онова, което чуем, предприемем и т.н. Можем да постигнем много, ако сме социално активни и преговаряме, изказваме идеи, създаваме връзки, укрепваме взаимоотношения…

429855Денят предразполага към прозрения, интуицията ни е на много високо ниво. Същевременно, ескалира силно опасността от подвеждане, измами, всичко може да тръгне доста безобидно, но да предизвика вълна от събития до средата на юли или края на септември. Следете за случващото се, възползвайте се от информацията- тя може да се превърне в мост към успехите ви или да ви предпази от предстоящи опасности.

Днес, в сряда и четвъртък чутото може да преобрази начинът ни на живот на различни нива и нека да е в положителна посока като сами проявяваме по-голяма инициативност.

Овен, Стрелец, Лъв- няма да ви липсва компания, често може да се оказвате в център от внимание, да получавате интересни известия, предложения, които да са ви полезни или приятни. Денят предоставя много шансове, особено в частта- да създавате и укрепвате връзки, да заемете своеобразни лидерски позиции. Но трябва да сте по-критични към чутото, да отсявате „сеното от плявата“, за да не позволите да ви подведат.

Телец, Дева, Козирог- денят ви дава отлични възможности да спечелите нещо значимо- чисто материално, но може да е под формата на морално удовлетворение-признание, повишение и т.н. Преговаряйте за интересите си и може да стигнете много далеч. Все пак се налага голяма приспособимост, в повечето случаи съществува някаква принуда, но на този етап тя ви мобилизира и ви спимулира да се победители, да не пропускате шансове и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни- денят е един от най-информативните за вас и в повечето случаи това е следствие на собствената ви инициативност. Днес можете да влияете в значима степен на бъдещи тенденции, на околните- възползвайте се по оптимален начин. Застигат ви някакви развръзки от миналото, днес можете да дадете втора възможност на нещо старо да продължи и в бъдеще или да го оставите за винаги, за дълго зад гърба си.

Риби, Рак, Скорпион- може да имате усещането, че събитията не протичат според предварителните ви планове и очаквания, но за това пък пред вас се разкриват доста алтернативи за успехи, от които можете да се възползвате. Във всяка една ситуация съществува предизвикателство, което може да се превърти в шанс, това в значима степен и по различни поводи можете да го усетите днес.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>