Дневен хороскоп

Хороскоп за 05 октомври 2018г.

Луната днес е в Лъв и ни подтиква да проявяваме повече позитивизъм, щедрост, благородство, разбира се според това до колко са заложени във всеки един индивидуално. Но можем да разчитаме на подобно отношение и реакции от близкото ни обкръжение, прояви на повече разбиране, особено, ако подходът е също добронамерен. При всички случаи денят носи известно успокоение и не е толкова напрегнат така, както през изминалите няколко дни.

448321Все още ни владеят силни страсти, но сега могат да бъдат канализирани в една по-подходяща посока чрез разяснителни разговори…При Луна в Лъв комплиментите, оценката на чуждо достойнство се ценят и влияят над обичайното….

Желанието да порадваме сърцето си може да е повод да харчим над обикновеното, може да прекараме приятни мигове с приятели, да се отдадем на забавления или онова, което „душата ни иска“. Рутинната работа днес се изпълнява трудно, освен, ако това  ни е по вкуса и  ни стимулира по различни поводи да действаме.

При Луна в Лъв ярко и леко драматично- разкриваме своите чувства и симпатии, но и антипатии, ако има такива, едва ли ще остане скрито истинското ни отношение.

Днес Венера във видимото си движение е почти спряла, а от утре ще се движи ретроградно, така че следствие на случващото се може да се фиксираме силно върху впечатления, преживявания, които да се откажат превратни за желанията ни, онова, към което се стремим в любовта, в придобиването на материални блага. Интересно е какви най-силни желания ескалират и обсебват сърцето ви? Може би това е нещо старо, което ще можете да си върнете или поправите, или пък оставите зад гърба си поради неудовлетворение? Подходящо е да се набелязват тенденциите, например- дали преобладават постъпленията- в еднин по-широк смисъл и на различни нива или загубите? Следете за тенденциите, изградете си стратегия, която ще ви съпътства и помага през идните седици, че и повече…

Овен, Лъв, Стрелец– днес имате силна нужда да се отдадете на почивка, любими занимания или любими хора. Същевременно в душата ви може да е неспокойно, владеят ви силни страсти, които не е лесно да укротите, ако има скрити процеси, то те обсебват съзнанието ви с предчувствия или реални събития,които ще ви принудят да преосмислите всичко ценно за вас от близки до сърцето ви хора до начини на придобиване на материални блага. Същевременно евентуални разяснителни разговори могат да бъдат много полезни, оздравяващи, получавате интересни известия, разбирате на кого можете да разчитате и все някой ще докосне душата ви. Преговаряйте за интересите си, ще срещнете разбиране в почти всеки случай…Едни връзки ще бъдат заздравени, а други от днес могат да претърпят обрат, все пак и според вашите желания, но и на отсрещната страна. Това може да засегне и материалното ви състояние, сигурност-общо. Усетете тенденциите, за да ги превъртите във ваша полза, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

Телец, Дева, Козирог- днес се налага да проявявате по-голяма адаптивност към близкото си обкръжение, склонни сте повече от обикновено да анализирате поведението на важни за вас хора, а изводите, до които достигнете да се превърнат в повратна точка на вашата собствена линия на поведение, отношение спрямо тях и т.н. Навлизате в дълбочина на случващото се, това може да ви предпази от евентуални загуби, да ви помогне да превъртите предизвикателства във ваша полза и повечето от вас действително ще успеят, ще се проявят като определящ фактор и ще извлекат позитиви в обективно сложни ситуации като разчитат на собствения си опит, авторитет, също-използват обходни пътища към целите си, понякога-получат варианти за развитие, „авариен“ и неочакван изход…

Водолей, Близнаци, Везни– днес в близкото ви обкръжение може да се появи личност, която да разпали силни чувства в душата ви. В друг вариант-получавате подобни новини, провеждате подобни запомнящи се срещи. Няма дави липсва компания и внимание, мнозина ще получат ценна информация при социална активност могат да направят своеобразен пробив в избраното от тях направление. Околните ви стимулират, а понякога изпитват търпението ви, но при всички случаи можете да въздействате и от вас зависи на къде ще наклоните везните. Денят за мнозина е по-скоро позитивен и ползотворен, особено, ако преговаряте за интересите си, изяснявате чувства и т.н….

Риби, Рак, Скорпион– денят е динамичен, изпълнен с много ангажименти, но и ползотворен. Днес можете да отхвърлите доста от текущите задачи, възможно е да възникнат допълнителни и непланирани, които да внесат известно напрежение. Ако работите на хонорар- можете да имате добри постъпления. Иначе- получавате морално удовлетворение, постигате отлични резултати, моментът е подходящ да утвърдите позициите си на работното място, да преговаряте за интересите си и ако позициите ви го позволяват- да се изкачите на по-високо ниво…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>