Дневен хороскоп

Хороскоп за 05 юли 2018г.

Луната е в Овен и ще подейства събуждащо на тонуса и настроението ни. Овен пробужда ентусиазма, желанието за борба, успехи…Нараства инициативността ни и не случайно Овен се свързва с новото начало. Така че сега можем да поставим едно своеобразно ново начало, но то трябва да се отнася до нещо старо, което можем да рестартираме, да му дадем допълнителен енергиен импулс да се развива, така че да достигне до победен край.

430329Следобед и вечерта желанието ни да постигаме целите си, да налагаме  своето мнение може да се превърти в борба за надмощие, словесни двубои, лесна раздразнителност. 

Вероятно няма да ни е лесно да се предпазим от конфликти, тенденцията ще ескалира през следващите два дни и изглежда, че ще трябва да сме по-внимателни, за да се предпазим от конфликти.

В оптимален вариант канализираме огнената енергия на Овен в действеност, които правят пробив в избраното направление. Вярата в собствените сили расте, способността всеки един да се превърне в мотор за собствените си успехи, да демонстрира потенциала си и нека се възползваме по оптимален начин от това.

Докато Луната е в Овен /огнен знак/ вероятно ще ни бъде по-топло-буквално и в преносен смисъл, нека да е по-цветно и приятно…

Овен, Стрелец, Лъв– нещо събужда ентусиазма и позитивното ви отношение към света. Вие с по-голяма лекота влияете на събитията, налагате волята си, вероятно днес и утре никой или нищо не може да застане на пътя ви. Вдъхвате респект, но сте склонни да се конфронтирате с всякакви авторитети, така че конфликти не са изключени с по-възрастни и авторитетни лица, институции. Изпитвате силно желание да разчупите всякакви ограничения и можете да го постигнете, но нека да е по-внимателно и без травми-образно казано.

Телец, Дева, Козирог– налага ви се да се адаптирате към някаква променена обстановка, може да ви се струва, че трябва да жертвате едно, за да постигнете друго. Въпросите се въртят около близкото ви обкръжение, приоритетно-семейство. Все пак не е лошо да се пазите от резки реакции, за които после може да съжалявате. Нека всичко да е добре обмислено и в по-далечна перспектива. В оптимален вариант- набелязвате допълнителни и/или обходни пътища, които да ви направят щастливи, да постигнете намеренията си…Днес и утре може да се откажете от едно, за сметка на друго и по-подходящо, което да нахлуе в живота ви.

Риби, Рак, Скорпион– днес и утре може да подействате положително на доходите си, да спечелите нещо материално, а може и под формата на морално удовлетворение. Въпреки всичко в следобедните часове и вечерта не са изключени повишени разходи, ескалация на напрежение между вас и приятели, колеги, в оптимален вариант разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Водолей, Везни, Близнаци– информационният поток е много усилен, не е изключено в следобедните часове или вечерта да получите известия, да проведете разговори, които да внесат голяма яснота, да повлияят силно на бъдещите ви планове. Знанието винаги е сила, но се пазете от крайни реакции, които днес или през идните два дни може да се превърнат в повод за усложнение или направо късане на връзки. Всички са под влияние на тези послания, но подчертано родените през първи деканат на съответната зодия.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>