Дневен хороскоп

Хороскоп за 05 юни 2018г.

Луната до обяд е във Водолей и продължава тенденциите от вчера- за социална активност, максимална предприемчивост според собствения ни характер. Към 13 часа българско време Луната преминава в Риби и ще повлияе осезателно на настроението ни. Може да имаме силни предчувствия, на които е добре да се доверим.

423592Може да имаме усещане, че не всичко се развива според волята и желанията ни, на път е да изпуснем нещо от контрол, ескалира вероятност да изгубим едно, ако не жертваме друго. Ако подобни чувства или тенденции се проявят, това трябва да е сигнал- да вземем адекватни мерки, това е „подсказка“ за по-далечно бъдеще, а не случайност, на която е добре да обърнем внимание.

Луна в Риби ще усили изобретателността  ни да търсим и намираме варианти за развитие, ако се вслушваме във вътрешния си глас и не само.

Денят не е подходящ за водене на преговори, за иницииране на нови начинания, а само за довършване на дела от миналото.

Овен, Лъв, Стрелец- денят е променлив, динамичен и може би е най-добре да реагирате на момента, за да сте адекватни на случващото се, за да не пропускате възможности, но и да се предпазвате от провокации, особено в следобедните часове. Денят е показателен- какво да оставите зад гърба си, от какви алтернативи можете да се възползвате.

Телец, Дева, Козирог- До обяд можете да извоювате своеобразна победа, която да се отрази на финансите или имиджа ви като минимум. Следобед информационният поток се усилва, може да ви представи важни за вас хора в различна светлина, ако има скрити черти и влияния, те ще стана по-видни, не ги пренебрегвайте!

Близнаци, Водолей, Везни- до обяд повечето от вас са енергични, инициативни и пробивни. Ако все пак трябва да смените нещо в подхода си, защото той ви носи повече щети, отколкото ползи, това ще бъде особено видно в следобедните часове. Звездите ви подтикват да промените нещо в подхода си, а може би и да направите компромис, за да задържите или преумножите онова, на които истински държите.

Риби, Рак, Скорпион- до обяд трупате впечатления, които могат да избухнат в следобедните часове под формата на разяснителни разговори, социална активност, която в оптимален вариант- ще привлече вниманието към вас и нека се възползвате внимателно от тази тенденция, демонстрирате най-доброто от себе си, своите желания, а не евентуални страхове и претенции. В значима степен вие насочвате събитията и нека това ви подейства обогатяващо- в по-общ смисъл…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>