Дневен хороскоп

Хороскоп за 06 юни 2018г.

Луната е в Риби и емоционалните ни преживявания могат да варират в широки граници- от нежност и романтика до болезнена чувствителност, която води до неувереност.

431073Информационният поток е много усилен, може да чуем нещо, което да докосне дълбоко душата ни, въпреки че не са изключени внушения, манипулации, измами. Но са възможни и прозрения, тоест- точно днес можем да се разделим с илюзии, следствие на получени новини или пък забележителна интуиция, която работи в тази посока.

Научаваме тайни, вероятността да ни въвлекат в скрити процеси, интриги,  не е малка, така че е препоръчително да сме по-внимателни.

Правим предимно онова, което искаме, а не това, което трябва, ако все пак се налага- ще търсим всякакви начини да се измъкнем.

Традиционно имаме нужда от повече почивка, тонусът не е много висок, освен, ако заниманията не са такива, че да ни ентусиазират.

Овен, Стрелец, Лъв- вероятно имате нужда от почивка, да намалите темпото, да действате в посока, която ще допринесе за физическия ви и психически комфорт. Можете да набелязвате алтернативни пътища за развитие, да научавате тайни, да достигате до прозрения.

Телец, Дева, Козирог- днес мнозина ще погледнат на близкото си обкръжение с различни очи, ще разграничат едни като манипулатори, хора, които ги подвеждат и разочароват и други, които са готови на всичко, за да им помогнат, на които могат да разчитат и т.н. Подходящ ден за подобни анализи, равносметки ,ще имате достатъчно подсказки- стимулиращи или разочароващи. Все пак е добре да се пазите от подвеждане, внушения и т.н.

Водолей, Близнаци, Везни- занимават ви чисто материални приоритети, днес можете да откриете неочаквани, бързи източници  на доходи, начини да попълните евентуални загуби. Все пак денят предразполага и към повишени разходи, разбирате също- на кого и какво можете да разчитате.

Риби, Рак, Скорпион- влияете силно на околните, можете да насочите тази мощна енергия в положителна посока, да използвате интуицията си и доза магия, за да постигнете почти всяка една цел. В негативен аспект- може да се поддадете на негативни оценки и подобни преживявания, така че да действате крайно или недобре обмислено и да предизвикате точно обратния и бих казала разрушителен резултат. Хубаво е, че имате избор и в значима степен крайният резултат зависи от вас. Имате забележителна интуиция, доверете й се!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>