Дневен хороскоп

Хороскоп за 07 декември 2017г.

Луната е в Лъв и действа позитивно на настроението ни, традиционно през това време с по-голяма лекота се справяме с всички текущи предизвикателства, стига те да не са твърде рутинни. Това твърдение се усилва от Слънцето в Стрелец, което се стреми към бързи успехи, така че „стреляме“ надалеч и можем да стигнем далеч, образно казано и без да се задълбаваме в негативни, препятстващи ни подробности, които  да спъват усещането ни за щастие и не само.

397987Денят е много подходящ да демонстрираме потенциала си и мнозина ще го направят по един спонтанен, естествен начин и така е правилно, защото може да бъдем оценени по достойнство и независимо дали става въпрос за лични или професионално значими приоритети.

Скромността НЕ краси човека днес-подчертано, напротив, може да е повод да ни изместят или да се разминем с възможности.

А звездите сега ни дават шанс да осъществим заветна мечта, ако водим преговори, проявяваме инициативност, така типична за огнените знаци…

Честолюбието е на много високо ниво и не бива да наранява достойнството на никой, защото ще срещнем сериозен отпор или ще си създадем врагове.

Говорим за чувствата си открито, понякога преувеличено, леко театрално…Слънцето и Луната са в хармония, значи- можем да изчистим недоразумения с близки до сърцето си хора, стига да сме достатъчно искрени към „другите“, към себе си и не проектираме прекалено големи претенции, напротив- показваме щедрост и благородство, тогава- това няма да остане незабелязано.

Харчим повече за хоби, развлечения…особено дамите…

Днес и утре са прекрасни дни за почивка, да се разтоварим в приятна компания, стига да имаме време за това…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>