Дневен хороскоп

Хороскоп за 09 октомври 2018г.

Днес сме под влияние на Новолуние във Везни, така че по различни поводи ще бъдем силно насочени към партньорските взаимоотношения, които се обновяват, променят, преминават на друго ниво…Днес получаваме „подсказки“ на кого и в каква степен можем да разчитаме, мнозина ще изпитат силна симпатия, антипатия към определени личности, могат да имат предчувствия, да възникне спонтанен импулс да заздравят определени връзки със съответни инициативи или точно обратното- да скъсат определени контакти, защото е дошъл предел на търпение…

207895Днес могат да произтекат знакови събития относно общественото или материално ни състояние, които зависят от сътрудничество, одобрение или подкрепа от важни за нас персони. 

Информационният поток е усилен, можем да прозрем истини, да узнаем тайни, които да променят начина, по който гледаме на близките си, околните-общо.

Компромиси се правят трудно, същевременно точно диалогичността е ключът за някой успехи или поне- избягване на сътресения и препятствия в идните дни и седмици.

Склонни сме повече от обикновено да „съдим“, да слагаме на везните всичко „за“ и всичко „против“, да претегляме, да преоценяваме онова, което е истински стойностно за нас.  Ако преценим, че нещо е изгубило своя смисъл, предвид влиянието на Новолунието е препоръчително да се ориентираме към алтернатива, но такава, която ни е добре позната и няма да ни подведе. В друг вариант,  ако това е невъзможно- да потърсим пропуски от миналото, да се постараем да ги поправим, да сменим „тактиката“, за да получим по-добри резултати. Припомням, че по време наНоволуние дребни действия имат широко и дълготрайно отражение.

По-инициативните ще успеят да наложат своето мнение и воля, и  да извлекат ползи, понякога  и за сметка на по-пасивните, които „се носят по течението“ в обективно сложна, динамична и бързо преобразуваща се обстановка, в която се наместват пластовете в колективи, независимо дали става въпрос за семейство или работа, приятелства и т.н. Прозират амбиции и стремеж за власт ще е интересно да се наблюдава в реакции и действия на обкръжението ни…как ще реагираме и дали ще съхраним позициите и интересите си, зависи много от това дали умеем да бъдем обективни, гъвкави в общуването и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– днес можете да зададете тон в партньорските си отношения, така че да ги обновите, да ги насочите в една по-позитивна посока. Това може да изисква разяснителни разговори, евентуален компромис, който да снижи напрежение, да изчисти минали недоразумения. Денят е показателен за всички силни и слаби звена в отношенията ви, на какво можете да разчитате в бъдеще, но добрата новина е, че сега имате значими шансове да насочвате и да влияете на тенденциите, дори и да не постигнете бърз резултат, все пак действията ви ще прорастват и през идните дни, ще имат своето отражение. Ако все пак, някой от вас попаднат в по-остра и конфликтна ситуация, където диалогичността не води до очакван изход, тогава вероятно ще трябва да смените рязко посоката или да оставите определени личности зад гърба си, защото те нямат място в живота ви…

Телец, Дева, Козирог– денят е наситен с показателни събития, които касаят професионалната ви реализация и обществено положение. Хубаво е сами да създавате и насочвате тенденции, като се стремите да поправяте евентуални грешки от миналото, добре да балансирате между вашите и чуждите интереси, за да си спестите някой усложнения с власт-имащи персони и т.н. Може да имате усещането, че трябва да избирате по кой път да поемете, всичко зависи от собствените ви високи амбиции, също- дали ще успеете да привлечете на ваша страна своеобразна опека и одобрение от определени и важни за реализацията ви персони. Дребни действия имат широко отражение, може да се оказвате в център от внимание и инициативите ви няма да остават незабелязани, без съответни последици и нека те бъдат градивни, позитивни за бъдещото ви развитие.

Близнаци, Водолей, Везни– вие продължавате да съществувате в конкурентна среда, в която се налага да бъдете мобилизирани, да демонстрирате най-доброто от себе си, за да не позволите да бъдат подменени интересите ви, за да не ви изместят и т.н. Подходящо е да разчитате на собствената си инициативност, така ще канализирате евентуално напрежение в оптимално подходяща за вас посока, но в периода на Везни- това е моментът да оздравите личните си връзки, да ги обновите, насочите в една по-позитивна посока. Помислете как, действайте, дребни инициативи могат да имат широко отражение.

Риби, Рак, Скорпион– денят е важен за материалното ви състояние, за социалното ви положение- в един по-широк смисъл, а през тази година и на този етап, то зависи силно от подкрепата, която можете да получите от влиятелни личности, партньори-лични или делови. Налага се да се борите за интересите си и да се справяте с повишена конкуренция или изисквания спрямо вас, а понякога- откровени недоброжелатели. Идентифицирайте онези, които могат да създават препятствия, изградете си стратегия, за да преодолеете предизвикателствата, преговаряйте с тези, които могат да бъдат опора и стабилизиращо звено в живота ви. Днес ще  имате достатъчно подсказки на кого и в каква степен можете да разчитате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>