Дневен хороскоп

Хороскоп за 10 юни 2018г.

Луната е в Телец и ни насочва отново към чисто материални приоритети, правим си анализи повече от обикновено,  дори и несъзнателно- какво ни носи полза, какво ни ощетява и то един по-широк смисъл.

431502Традиционно и по време на Луна в Телец нашите емоционални преживявания се овладяват, заместват от целесъобразност. Не сме толкова спонтанни, колкото премерени, внимаваме преди да вземем решение. Това не означава, че денят е спокоен и му липсва динамика. Напротив. Възможни са прозрения, изненади, но ние реагираме на тях по оптимално добър, бих казала обогатяващ начин.

Денят е много показателен за по-далечни перспективи на развитие. Неща, които ни дразнят, препятстват, може би са онези, с които трябва да се справяме, да откриваме варианти да разрешаваме. Онова, в което ни върви, възниква внезапно като идея или предложение, пак така- може да ни покаже на какво можем да разчитаме.

Подходящо е самите ние да инициираме нещо, което бързо да разкрие нови шансове пред нас…

Овен, Стрелец, Лъв- денят е подходящ да потърсите и намерите варианти да спелите нещо, да подействате положително на доходите си. Възможно е да възникнат оригинални идеи, предложения, шансове, особено, ако ги търсите. Но и разходите могат да бъдат значими или пак така да възникват-изненадващо.

Телец, Дева, Козирог- склонни сте да действате спонтанно, изненадващо, както за околните, така и за вас самите. Възникват оригинални идеи и шансове, които в повечето случаи сами инициирате. Разбира се, може да има и тенденции наложени отвън и те касаят предимно личните ви, сърдечни взаимоотношения. Ако всичко е наред- това е отличен знак и за по-далечна перспектива на развитие. Напреженията и недоразуменията показват- върху какво трябва да работите през идните месеци.

Риби, Рак, Скорпион- информационният поток е много усилен, носи ви интересни разговори, предложения…Част от тях ще отключват нови възможности и колкото сте по-социално активни, толкова по-значими мигат да са те. Възможно е част от чутото да ви изненадва, да променя бъдещите ви планове, мнение, настроение, но знанието винаги е сила и днес можете да се възползвате от него по оптимален начин.

Водолей, Везни, Близнаци-изкушени сте да действате крайно, особено по приоритети, които отчитате за извън контрола си. Звездите наместват пластовете под краката ви относво въпроси отнасящи се до дом, семейство, битови и имотни казуси, роднински връзки. Опитайте се да ги насочите в оптимално подходяща и бих казала-обогатяваща за вас посока, оценете слабите звена, потърсете начини да ги отстраните- спокойно и в по-далечна перспектива на развитие, защото понякога в подробностите се губи общия план, причинно- следствената връзка и т.н.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>