Дневен хороскоп

Хороскоп за 11 февруари 2019г.

Меркурий вече транзитира през Риби, променя начина на ни на мислене, на възприемане на обкръжението ни…Ставаме по-възприемчиви на чужди настроения, мисълта ни е по-цветна, изобретателна, интуитивна, комбинативна…Вече не сме толкова склонни да споделяме своите истински съждения и намерения.

367937Ескалира нагласа да се търсят тайни и обходни пътища към постигане на цели, които могат да бъдат свързани със скрити мечти, желание да се „избяга“, да се открият алтернативи на развитие в личен или делови аспект и тази астрологична тенденция ще нараства през втората част на февруари, а през март може да се превърне в повод за много обърквания в комуникацията, подобно на „развален телефон“, опасност от въвличане в съмнителни сделки, интриги, измами…Все пак ще имаме шанс и да разгадаем доста неявни процеси, ако има такива, то те ще се прояснят с пик от събития в края на март и около 18 април…За сега е добре да изберем вярна посока, да не губим интересите си от поглед, изискваме реални постижения, резултати и т.н.

Луната днес е в Телец, действа успокояващо на фона на ескалиращото напрежение в последно време. Денят е подходящ да въздействаме позитивно върху теми, които се отнасят до материалната ни стабилност, комфорт на съществуване..Евентуални инвестиции в тази посока ще се оказват доста благоприятни, преумножаващи шансовете ни в бъдеще действително да привлечем повече благоденствие.

Подходящо е да преговаряме, да търсим нови източници за печалба.

Взаимодействието с финансови институции протича по-леко и ползотворно от обичайното.

Придаваме нова стойност на хора и обстоятелства и не без причина, а следствие на променени връзки, „фон на съществуване“.

Мнозина могат да изпитат подчертана нужда да се поглезят като си удовлетворят някаква прищявка, закупят си  вещ например и в такъв случай тя може да се окаже, че е любима, скъпа и то за дълго.

Ако индивидуалните амбиции не са толкова високи, тогава денят преминава спокойно, приятно, с възможност да си доставим някакво удоволствие…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е отличен  да подействате позитивно  върху чисто финансови приоритети, да заздравите връзки, които могат да допринесат за вашето материално благополучие. Част от огненият ви ентусиазъм започва да спада за сметка на съвсем рационални съждения, които в бъдеще ще ви помагат да се предпазвате от загуби, да удържате интересите си и в този процес ще придавате различна стойност на хора и обстоятелства.

Телец, Дева, Козирог– вашата самоувереност от днес и през идните седмици ще расте, защото ще усещате повече подкрепа от страна на околните, вашата собствена социална активност е значима и така е правилно, вашите връзки се превръщат в мост към собствените ви успехи. Днес и утре са едни от най-благоприятните дни от седмицата за вас- привличате с по-голяма лекота внимание, получавате одобрение, думите ви имат чуваемост…

Близнаци, Водолей, Везни– днес и утре вие трябва да укрепите някакъв фундамент в живота си, като скрепите ваши връзки в семейството, с роднини. Добре се справяте с битови и имотни казуси, възползвайте се от опеката на звездите, за да заздравите важни за вас отношения от обкръжението ви, за да сте „здраво стъпили на земята“, включително като подобрите фона си на съществуване- ще имате такъв шанс.

Риби, Рак, Скорпион– днес сте търсена и предпочитана компания, няма да ви липсва внимание, можете да проведете много емоционални разговори, да чуете новини, които да са ви полезни, да ви помогнат да спечелите нещо-материално, под формата на морално удовлетворение. Мнозина си изграждат стратегия за по-далечни перспективи на развитие и така е правилно, а в основата на успехите ви е да сте максимално социално активни.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>