Дневен хороскоп

Хороскоп за 12 февруари 2019г.

Луната е в Телец и продължава да действа успокояващо, снижава напрежението продуцирано от Марс в Овен…Практични настроения все така ни държат „здраво стъпили на земята“, нашата воля и постоянство в избрано и обогатяващо, целесъобразно направление- са значими, помагат да постигнем набелязаните цели, поне да не допускаме неконструктивни влияния.

471959Денят е изключително благоприятен да действаме в посока, която е позитивна за нашето финансово състояние. Удачен момент за инвестиции в бизнес, но може и в дома ни, в собствената ни личност.

Днес можем да се доверяваме на точни преценки спрямо истинската стойност на хора или обстоятелства от живота ни. Този процес ще продължи и до края на февруари, така че ще ни помогне да се разделим с илюзии, изкривени представи, за сметка на нови възможности, които ще възникват спонтанно под въздействие на рационални съждения, но и интуиция, въображение, нов вид вдъхновение….

Днес и утре може да произтече знаково събитие, което е като следствие на дълго полагани усилия. То може да е напълно благоприятно, но може и да е превратно, ново начало или край през това време ще има широко отражение или ще се тълкува като необратимо.

Вероятността от изненади все още  е много висока и нека те да са в наша полза…

Овен, Лъв, Стрелец– днес, както и вчера можете да подействате позитивно на вашите доходи. Повечето от вас проявяват голяма дисциплина, последователност в своите действия, организирани са в ежедневието, така че могат да постигнат отлични резултати.  Действате в посока стабилизация и можете да направите пробив в това направление, дава ви се шанс да демонстрирате какво можете, така че да заемете по-престижни позиции.

Телец, Дева, Козирог– Звездите ви дават много възможности да укрепите или създадете връзки, които ще ви носят удовлетворение-морално, материално…Бъдете социално активни, така няма да пропуснете шансове, въпреки че доста от тях ще застават сами на пътя ви под формата на на новини, предложения, успешно проведени преговори. Привличате с лекота внимание, думите ви имат чуваемост, вие сте в прекрасен период да постигнете почти всяка цел, към която се стремите.

Близнаци, Водолей, Везни- вие имате възможност да въздействате позитивно на онова, което имате-общо, като търсите и намирате алтернативи на развитие, възползвате се от обходни пътища, за да постигнете целите си. Информационният поток е много усилен, носи ви изненади, не е изключено да разберете за скрити процеси и да се възползвате от това…Подходящо време да скрепите отношенията у дома…

Риби, Рак, Скорпион– водите интересни, емоционални, запомнящи се разговори. Те могат да бъдат повод да подобрите важни за вас отношения, получавате подкрепа от страна на влиятелни личности и може да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, популярността ви расте…Днес и утре могат да произтекат знакови събития, които засягат материалното ви състояние, онова, което имате в по-широк смисъл и нека то да ви порадва…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>