Дневен хороскоп

Хороскоп за 13 април 2019г.

Луната е в Лъв действа положително на тонуса и самочувствието ни, същевременно е така аспектирана, че много по-трудно от обикновено прикриваме своите чувства и емоционални преживявания, изказваме ги по един ярък и спонтанен начин…

477545Тенденцията може да предизвика изненадващи разяснителни разговори, новини, попадане в подобни непредвидими ситуации.

Честолюбието е на много високо ниво и не се правят компромиси, които засягат Егото или честолюбието, възможни са прояви на крайности в реакциите, ако те се засегнат.

Слънцето е напрегната конфигурация с Плутон, а това означава , че не са изключени силни страсти, с които се стремим да променим онова, което не ни носи удовлетворение и на практика дребни действия действително могат да имат силно преобразуващ ефект, който да е в съчетание на своеобразно противопоставяне на мнения, борба за надмощие, могат да победят аргументите, там, където са изказани логично и правдоподобно.

Денят е подходящ за развлечения, да скрепим сърдечните си отношения чрез хоби, прояви на благородство, жестове, които ще бъдат оценени по достойнство.

Денят в повечето случаи не преминава по предварителен график, в оптимален случай успяваме да отхвърлим доста ангажименти и да съчетаем почивката с някакви рутинни задължения…

Овен, Лъв, Стрелец- звездите подкрепят самочувствието ви, вие привличате внимание, получавате интересни, приятни новини. Но не са изключени и изненади от страна на любими хора, особено, ако в близкото минало са ескалирали различия, сега ще изплуват на повърхността, защото вие искате промяна или защото сте провокирани в подобна посока. Намирате начин да порадвате сърцето си чрез развлечения, в такъв случай обаче, не са изключени и разходи над обичайното, ако са и добре премислени, вероятно всичко е наред. Склонни сте да преследвате желанията си крайно, категорично, това действително води до преоразувания, дали ще бъдат във ваша полза зависи от това дали сте предвидили всички последици, евентуална необходимост от компромис.

Телец, Дева, Козирог- хора от близкото ви обкръжение могат да ви изненадват, но и вие тях. Спонтанните ви реакции могат да разтоварят евентуално напрежение, стига разговори да не преминават границите на добрия тон. Вие сте фактор, който принуждава околните да се съобразяват с него, задавате тон на околните и можете да налагате волята си, да преобръщате предизвикателства или евентуално неудовлетворение в полза. Все пак, звездите предупреждават, че може да се предизвика точно обратен от очаквания резултат, ако не се проявяват и известни компромиси.

Близнаци, Водолей, Везни– наместват се пластовете в партньорските ви отношения, понякога и с елемент на изненада. Денят е подходящ да скрепите взаимоотношенията си с разяснителни разговори, може би развлечения, прояви на толерантност и т.н. Денят може да е цветен и доста приятен, ако не се преминават определени граници на добрия тон. Все пак, ако има нещо, което отчитате за извън контрола ви, сега ще бъде по-видно, нека това да е повод да се разтоварите и разделите с него, но конструктивно, вероятно и като потърсите обходни пътища, нещо различно, за да се постигне и съответен различен резултат.

Риби, Рак, Скорпион– денят е динамичен, понякога натоварен и с допълнителни, дори непланувани ангажименти, които можете да отхвърлите спонтанно и бързо. Може да се породи необходимост да пренаредите приоритетите си, така че да се снижи евентуално напрежение, за да помислите и за тонуса си, дори здравето си. Денят предразполага към изненади в информационният поток, не са изключени и пътувания, които ще преминат вълнуващо, но и неспецифично. Допълнителни разходи, не са изключени, в друг вариант разясняване на въпроси, които са чисто финансови, нека да бъдат и конструктивни, аргументирани, за да се постигне желан и стабилизиращ ефект.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>