Дневен хороскоп

Хороскоп за 13 февруари 2018г.

Луната е в Козирог до 15 часа българско време и денят много прилича на вчерашния, натяга развръзки и изненадващи ситуации. Подходящо е да се довършват отминали дела, но без да се предприемат важни стъпки като подписване на договори, особено в часовете преди прехода на Луната от Козирог във Водолей и около 17 часа. Евентуални преговори, разяснителни разговори и т.н.- ще са почти неуправляеми после.

298804Луната клони към Новолуние и с частично Слънчево затъмнение, така че днес и през идните три дни- всичко произтичащо и инициирано или няма да зависи пряко от човек или ще има някакви превратни последици.

Ескалират  дебати, които често са преувеличени, че и изкривени.

Успяват онези, които в предизвикващи ситуации съхраняват своето хладнокръвие и не губят от поглед по-далечни перспективи на развитие.

Вътрешно недоволство или силни желания и страсти правят реакциите на мнозина трудно контролируеми, пазете се, настоящият период напомня подчертано  максимата, че едно решение понякога, преобразява много или всичко за дълго…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>