Дневен хороскоп

Хороскоп за 13 юни 2018г.

Днес ме под влияние на Новолунието, което е в Близнаци, значи- получени новини, проведени разговори и преговори могат да зададат ново начало на различни нива в живота ни. Настроението ни е силно неустойчиво, понеже Меркурий преминава в зодиакалния знак Рак. От днес и до към 30 юни мисленето ни ще стане по-субективно, емоционално и няма да е лесно да въздействаме на околните, осен, ако действително и базисно- няма сходство на мнение и интереси- иначе всеки ще брани „своето“ инстинктивно…

430756Днес са възможни събития, които да ни окажат силно, пречупващо влияние. Хубаво е да сме по-внимателни в своите изказвания, защото въздействието ще звучи, влияе дълго.

Препоръчително е да следим тенденциите, за да реагираме на предизвикателствата, да не пропускаме шансове, за да сме максимално адекватни на бързо променяща се обстановка около нас, понякога и по един изненадващ начин.

Овен, Лъв, Стрелец- вие обновявате взаимоотношенията си, вероятно не без причина, а поради реални събития, чути новини и проведени разговори. Ставате все по-практични, така ще направите своеобразна уборка в близкото си обкръжение…

Телец, Дева, Козирог- поставяте ново начало по ключови въпроси с вашия социален статус, за да защитите интересите си или имиджа си като минимум, вероятно поради текущи предизвикателства. Все повече установявате, че в този процес се нуждаете от подкрепа и се появяват хора, идеи, които са като изход, вариант и т.н., а те могат да прорастват през идния месец поне.

Риби, Рак, Скорпион- обновявате най-близката си среда на съществуване- дом, семейство и т.н. В този процес възникват неочаквани възможности, варианти, може да научите тайни, да получите вид озарения, които ви дават голяма яснота. Думите ви ще имат все по-голяма чуваемост, особено от любими хора, възползвайте се по оптимален и позитивен начин.

Водолей, Везни, Близнаци- известно напрежение в душата или в живота ви, ви подтиква да действате крайно и по-емоционално.  През идния близо месец ще браните интересите си аргументирано, може да влизате в словесни войни, да сте социално активни над средното ниво. Усетете днес на къде „духат ветровете“, изградете си стратегия, изберете посоката, може да получите подсказки, понякога и изненадващи.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>