Дневен хороскоп

Хороскоп за 13 януари 2019г.

Луната е в Овен,  подтиква ни към действие и висока инициативност. Днес е особено видно- какво искаме да разрушим, да се освободим от него, защото считаме, че ни ограничава- като реализация или чувство за щастие. Разбираме и в по-ярки краски какво подкрепя ентусиазма ни и онова, което е ценно за нас, има бъдеще за развитие- се осъществява с по-голяма лекота, почти спонтанно и без задръжки, някой от шансовете сами застават на пътя ни като известия, предложения и т.н.

468463Вероятно е добре да си изградим стратегия и според случващото се- как да се освободим от вид тежести, да прескочим „граници“ и т.н. Ще притежаваме достатъчно сили и енергия и в повечето случаи ще установяваме, че винаги има допълнителен изход, особено, ако се нуждаем от него.

„Бунтът на личността“ срещу онова, което според него е не удовлетворяващо днес е висок и може да предизвика разяснителни разговори-в оптимален вариант или спорове, дори конфликти- в не толкова положителен смисъл. Припомням, че Луната е нарастваща и в Овен- символ на новото начало и нека това ново начало бъде оптимално конструктивно, в значима степен крайният резултат ще зависи от собствените ни действия, потенциал и т.н.

Тонусът ни продължава да е висок, денят е подходящ да се добираме до нови и по-широки възможности, включително като поемаме умерен риск, като разчитаме на трезва преценка, на натрупан опит, като разширим кръга на своето влияние и опитаме нещо различно, общуваме с хора извън близкото ни обкръжение, тогава- можем да направим пробив в избраното направление, можем да порадваме сърцето си.

Ако към настоящия момент някой пътища пред нас са затворени, тогава можем да оценим по-дългосрочни перспективи на развитие, които са в наша полза- ще имаме подобни подсказки и някой ще се ориентират в подобна посока, така ще бъде и правилно, като минимум- да си изградят по-дългосрочен план-график…

Авантюристичните нагласи растат, мнозина може да изпитат силно желание да избягат от текущи отговорности, но без те да бъдат приключени това едва ли ще бъде осъществимо, така че ще трябва да се балансира между две крайности, тази тенденция няма да е при всеки, но при по-амбициозни личности, с неспокоен и непримирим дух- обезателно. Интересно и показателно ще бъде поведението на близкото ни обкръжение, следете за него, за да сте адекватни на случващото се…

Родените на 13 януари ще притежават голям хъс за победа- в един по-широк смисъл, ще са максимално мобилизирани и почти безкомпромисни при преследването на своите цели, ако едни пътища са затворени пред тях- ще съумяват да намират нови и по-перспективни. Вероятно този процес ще бъде съпътстван с необходимостта да направят важен избор, може би завой в живота си, може да имат усещането, че са изправени на прага на житейски кръстопът. Добрата новина е, че крайният резултат ще зависи от собствената им воля и желания, но трябва да имат предвид, че от стари задължения трудно ще се освободят, първо ще трябва да ги приключат и после да продължат напред. В любовта- могат да скрепят своите отношения чрез диалогичност, ако това е невъзможно или са сами- откриват обич и подкрепа в лицето на личност, която е с различен социален статус, вероятно и извън близкото им обкръжение, като пътуват и т.н. Друга водеща тема е домът, семейството, приоритети с недвижимо имущество, наследства, местоживеене- следва да са по-енергични, инициативни в тази посока, да градят стратегии, да следят за интересите си, за да не изгубят контрол над ситуацията.

Овен, Лъв, Стрелец– звездите ви надаряват с много сили и енергия, привличате с лекота внимание, вие насочвате тенденциите, това е сила, но и отговорност. В оптимален вариант- популярността ви расте, откривате хора, които могат да се превърнат в мост към успехите ви или се превръщат в повот за радост. В не толкова подкрепящ случай- склонни сте да спорите, може да предизвикате конфликти с хора от миналото, по-възрастни или авторитетни фигури, а това да има неблагоприятен ефект върху сигурността ви, онова, което имате-общо. Важно е да балансирате умело между „искам“ и трябва“.

Телец, Дева, Козирог– вие сте в силно трансформиращ период, когато си правите равносметки, в по-ярки краски разбирате на какво можете да разчитате, ако имате недоброжелатели или има обстоятелства, хора, които действат деструктивно, зад гърба ви или са извън контрола ви-това сега е по-видно от обикновено. Някой от вас може да са по-склонни от обикновено да си градят тайни планове, да не афишират истинските си чувства, да търсят „аварийни изходи“, които да превъртят настоящата ситуация в тяхна полза. И така е правилно, „щастието обича тишината“, доверявайте се на интуицията си, водете преговори, които ще са повод за печалба- в един по-широк смисъл, предимно на онова, което е като съкровено желание.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток продължава да е много усилен, в този процес задължително ще идентифицирате лица, които са на ваша страна, подкрепят ви силно и са повод да порадвате сърцето си, може да са ви от полза, ако се нуждаете от така. Но ако има недоразумения, които са натрупани в миналото, то днес те ще ескалират в по-остри конфликти, внимавайте, това може да предизвика разрив. В оптимален вариант- намирате начин да изчистите недоразумения чрез конструктивни диалози, „осветяват“ се и най-тъмните ъгълчета, а знанието винаги е сила.

Риби, Рак, Скорпион– денят е отличен да въздействате позитивно на материалното си състояние и като укрепите ваши отношения, включително в дома и семейството ви. Все пак, ако имате не разплатени дългове, то те ще напомнят за себе си, трябва да се пазите и от необмислени харчове или чисто финансови приоритети да не застанат между вас и близкото ви обкръжение. Денят може да е напрегнат от повишени задължения и отговорности, но вид мобилизация ви помага да направите пробив, в повечето случаи инициативността ви е високо ефективна. Полезно е да пазите здравето си, да не пипнете някой вирус-буквално…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>