Дневен хороскоп

Хороскоп за 14 април 2019г.

Луната е в Лъв, действа позитивно на тонуса и настроението ни и денят е един от най-подкрепящите, даващ шансове на различни нива- за цялата седмица.

477696Звездите ни дават достатъчно енергия, за да се справим с всички текущи ангажименти, отхвърляме ги с по-голяма лекота.

Луна в Лъв ни насочва към приоритети, които могат да порадват сърцето ни, например- да намерим  време и за отдих, за любими хора, да скрепим връзките си с тях, а може би и да срещнем любовта, ако я търсим.

На чувствата и привързаността се гледа от един друг и по-конструктивен ъгъл, на практика, когато държим на някого или нещо- сега се откриват възможности да открием начини да го задържим, преумножим и т.н.

Ако едни пътища са затворени, днес се оформят други, които оценяваме, забелязваме и се възползваме от тях.

Същевременно, ако нещо ни тревожи, пак така- можем да набележим успешни начини, за да се справим.

Жестове на внимание, прояви на щедрост и благородство имат голямо отражение, мнозина ще действат така, особено към онези, на които държат…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е позитивен, не ви липсва внимание и компания, може да получите приятни, полезни известия, да проведете подобни срещи..Денят е подходящ да скрепите важни за вас отношения, ще имате такъв шанс, особено, ако целенасочено действате в такава посока. С по-голяма лекота отхвърляте текущи задачи, въпреки че това ще е свързано предимно с онова, което ви е приятно, а не по задължение…

Телец, Дева, Козирог– денят ви насочва към семейни ангажименти и/или шанс да подобрите атмосферата на съществуване-общо, дори и като закупите вещи, вземете важни и позитивни решения, които засягат благоустройство, чисто финансови приоритети. Получавате подкрепа от приятели, може да разнообразите ежедневието си в приятна компания. Съществува известен риск от повишени разходи, ако всичко е добре премислено, ще има и съответно добро отражение.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е много усилен, може да водите разяснителни разговори, които да изчистят евентуални недоразумения между вас и ваши партньори. Вие сте инициативни, звездите ви зареждат с много енергия и доза късмет. Думите ви имат чуваемост и могат да доведат до печалба- финансова, но не само, предимно привличате онова, което отчитате за ценно, преговаряте за него и т.н. Ако едни пътища са затворени към онова, което искате, отварят се обходни, стига да промените нещо и в подхода.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с ангажименти, но много продуктивен и успешен. Правите важни преоценки за всичко ценно за вас, съответно- как да го преумножите или задържите, подходящо е да водите преговори, разяснителни разговори, така че да да се доберете до онова, което искате. Не ви липсва приятна компания, може да получите предложения и известия, които да порадват сърцето ви…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>