Дневен хороскоп

Хороскоп за 14 юли 2018г.

Луната е в Лъв изкарва на повърхността всички натрупани емоции, ние ги демонстрираме ярко, ако има нещо, което не ни удовлетворява ще го изказваме, ще споделяме чувствата си, очакванията си, може би ще се „борим“ за повече внимание, уважение…този процес може да е съпътстван със спорове или запомнящи се преживявания, които ще докоснат сърцето ни.

297134Денят е подходящ да намерим начин да си доставим вид удоволствие чрез развлечения с приятели, любими хора и т.н.  Ако всичко в отношенията ни е нормално, тогава денят ще протече с ентусиазъм и приятни събития. Но ако са на лице различия, те ще бъдат особено видни и ще доведат до ескалация на напрежение. Припомням, че след затъмнението ние сме в период, когато можем да оставим нещо зад гърба си, предимно онова, което е нездраво и без възможност за бъдещо развитие.

Хубаво е съзнателно да оставяме онова, което е деструктивно, например- вид агресивно /в повечето случаи словесно/ поведение, което по-скоро може да усложни връзките ни, отколкото обратното. Голяма част от хората ще бъдат засегнати като минимум от подобни анализи, ако не развръзки и показателни събития, подтикващи към приключване на обстоятелства от миналото. Ако вие не сте засегнати от тези тенденции, тогава може да се надявате на относително спокойствие и през идния близо месец, може да се каже, че сте обградени с хора, на които можете да разчитате и т.н.

Дребни действия, изказвания „палят огън“ от чувства, нека те да са положителни, а не конфликтни, изгарящи…

Възможно е стари приятели, възможности или идеи  да се възвърнат към нас и въпрос на избор е дали ще ги приемем или не.

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да попаднете в ситуации на ярки емоционални преживявания, следствие на влияние от страна на любими хора-от партньори до приятели и колеги. Околните могат да ви предизвикват или да палят ентусиазма ви, нека да е второто, а ако все пак възникнат спорове- да са конструктивни. Ако някой ви разочарова или скъсате връзки, това ще е повод за размисъл, че нещо трябва да се промени кардинално и вероятно така ще бъде в конкретни отношения.

Телец, Дева, Козирог– денят преминава под известно напрежение, защото ви се налага да се съобразявате повече с хора, които ви принуждават да променяте линията си на поведение, бъдещи планове и т.н. Ако се адаптирате към тези трансформации без особен вътрешен или външен конфликт,това е отличен знак за предстоящи перспективи на развитие. Възможни са допълнителни или непредвидени ангажименти или самите вие се стремите да избягате от обичайната рутина. Обграждайте се само с положително настроени хора,задължително ще има и такива, които могат да повдигнат тонуса ви или да ви помогнат при нужда.

Водолей, Везни, Близнаци– няма да ви липсва компания, водещи приоритети са партньорските отношения, не са изключени разяснителни разговори, които да изчистят евентуални недоразумения. Или пък- прекарвате доста запомнящи се моменти с любим човек. Ако се скъсат или усложнят връзки днес обаче, те после трудно ще се поправят и задължително ще изискват някакви качествени трансформации. При дребни поводи може да възникват спорове и нека съзнателно да се насочват в конструктивна посока, за да се избегнат конфликти като минимум.

Риби, Рак, Скорпион– ежедневието ви е динамично, интересно, денят е показателен за материалното ви състояние или сигурност- до колко можете да задържите онова, което обичате, какво трябва евентуално да промените, за да го задържите или преумножите. Вие сте достатъчно защитени от звездите в последно време, но все пак денят е показателен за онова, което се отчита за извън контрола ви или пък- какво трябва да оставите зад гърба си, за да подобрите и хармонизирате средата си на съществуване. Денят не протича по предварителен график, но предоставя много допълнителни шансове, показва ви алтернативи, които може и да не сте забелязвали до този момент…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>