Дневен хороскоп

Хороскоп за 15 март 2019г.

Луната днес е в Рак, в най-голямата си сила, така че ще ни подтиква да преживяваме ярки емоции, които освен всичко друго- ще ни е трудно да прикриваме. Спонтанното изразяване на вид отношение към най-близката ни среда ще е много неподправено и  инстинктивно, така че едва ли ще остане нещо скрито. 

475124Онова, което е закодирано дълбоко в душата ни ще се изразява, ще ни концентрира, можем да сътворим чудеса от храброст, за да защитим онова, което обичаме, на което държим- предимно с жестове на загриженост, взаимо-помощ, може и обяснения, ще чуваме подобни изказвания, които ще ни учудват, изненадват и т.н.

Същевременно, ако  някой ни дразни, „влиза в личното ни пространство“- пак така можем да действаме безкопромисно, за да го защитим…

Най-силно можем да влияем на близката си среда на съществуване- като дом и семейство. Хубаво е днес и утре да направим нужното, за да хармонизираме и подобрим тази сфера от своя живот.

Водеща тема може да бъде и потреблението, сигурността, която трябва да си гарантираме, защитаваме правата си почти до краен предел и тази тенденция ще се усили утре, в зависимост от натрупани позитиви или негативи- ще ескалират знакови събития, за да разтоварят евентуално напрежение, за да се вземат адекватни мерки, да се намери изход, решения и т.н.

И така, следете за настроението на важни за вас хора, ако държите на тях, опитайте се да го покажете по-горе описания начин и съответни жестове няма да останат незабелязани и неоценени.

Вид капризно държание, егоизъм и висока обидчивост често ще са признак на неудовлетворение, което можем да се опитаме да отстраним като проявим повече разбиране, ако има пресечени точки между нашите и чуждите желания, иначе, евентуален конфликт на интереси днес и утре ще бележат пик със съответните последици.

Хубавата храна по време на Луна в Рак винаги има преувеличено влияние върху тонуса и настроението ни. Същевременно, храносмилателната система е по-уязвима, така че е подходящо да сме по-внимателни към това, което консумираме.

Овен, Лъв, Стрелец– днес сте доста емоционални, показвате спонтанно онова, което чувствате, желаете и в повечето случаи ще сте готови на крайности, за да го постигнете. Мисълта ви е цветна, емоционална, може да разберете тайни или да водите скрити преговори, които да ви дадат алтернативи на развитие, ако това се налага, паралелните възможности сега присъстват в живота на почти всеки един от вас. Това може да ви постави на прага на житейски кръстопът, ще имате избор и вие ще прецените какво да предпочетете. Семейството ви указва силно влияние, разговори, решения, които вземете днес и утре- могат да променят средата ви на съществуване и нека посоката е по-позитивна, в значима степен ще зависи от вас. Можете да въздействате на този сектор на живота ви и над обичайното…Действате, за да повишите комфорта, изчистите евентуални недоразумения и т.н.

Телец, Дева, Козирог– информационният поток днес е много усилен, може да проведете доста емоционални разговори, които да докоснат сърцето ви, с напредването на деня тази тенденция се усилва. В повечето случаи ще установявате, че има на кого да разчитате, можете да укрепвате връзки, хора от миналото напомнят за себе си, предизвикват ярки преживявания. Денят е подходящ да заздравявате отношенията си-лични или делови, да изчиствате евентуални недоразумения, да преговаряте за интересите си. Вие може да се оказвате стабилизиращо звено в живота на мнозина с практичните си съждения, може да помагате, да действате „отрезвяващо“. Възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите и все пак е полезно да се пазите- някой да не се възползва или злоупотреби с доверието ви, да ви манипулира, това не е изключено и ако се случи- може пряко да навреди на чисто материални приоритети, сигурност-общо.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е важен за финансовото ви състояние- днес и утре можете да вземете решения, да чуете новини, които имат дългосрочно отражение. Ако не ви предстоят промени в този сектор, тогава поне ще ви се налага по различни поводи по-ярко, бих казала- крайно да защитавате онова, което е ваше, интереса си и т.н., за да не го загубите, целесъобразно е и да сте по-внимателни на тема приходи-разходи, да не поемате излишни рискове в това поле. Същевременно и с напредването на деня ще нарастват шансовете да спечелите- бонус, финансово или морално удовлетворение, нещо, което е свързано с вашата сигурност. Ангажиментите растат, отхвърляте голяма част от тях и се представяте в отлична светлина със съответните последици. Само се пазете от провокации, които ще ви подтикнат да реагирате спонтанно, емоционално и да изгубите контрол над ситуацията. Денят изисква голяма адаптивност…

Риби, Рак, Скорпион– вие може да се оказвате често в център от внимание, защото сте емоционални, цветни и въздействащи, понякога-обсебващи. Вероятно ще е трудно човек да устои на чара, излъчването и желанията ви. Днес можете да постигнете почти всичко, ако преговаряте за интересите си, ако искате, за да ви се даде, влиянието върху околните е значимо. Ще се намерят хора, които да докоснат сърцето ви, можете да преживеете цветни и запомнящи се моменти. Онова, което може да преобърне чувството ви за щастие и шансове в тази посока е прекалената ви възприемчивост към чужди настроения, съответно-уязвимост, които могат да ви подтикнат да действате спонтанно, по-крайно и не винаги във ваша полза. Внимавайте, не губете целите си от поглед, демонстрирайте към важни за вас хора своите чувства и те ще бъдат оценени по достойнство…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>