Дневен хороскоп

Хороскоп за 16 април 2018г.

Днес сме под влияние на Новолунието, което обещава, че тази и следващата седмица ще ни носят много изненади, способни да преобразят живота ни. Особено очевидно е това от днес и до 20 април, когато можем да попаднем във внезапни и трансформиращи живота ни ситуации. Те може да са провокирани от собствени действия- все едно е дошъл някакъв предел на търпение, след който реакциите ни стават по-скоро неконтролируеми или следствие на външни и независещи от нас провокации.

422813Все пак е препоръчително да се възползваме от това Новолуние, да обновим начина си на съществуване и да наваксаме с пропуски, да бъдем инициативни, но и премерени в поеманите рискове в обективно динамична и нестабилна среда даваща множество шансове, но и предупреждения с обрати.

Меркурий вече е директен и надаравя съответните зодии да се справят с въпроси:

Овен: собственото ви мнение се изчиства от колебания, действията ви са по-решителни, думите ви имат чуваемост, социалната активност расте.

Телец: справяте се с въпроси, които до скоро са изглеждали извън сферата ви на влияние, оформят се алтернативи за развитие, добирате се до тайна или неочаквана подкрепа.

Близнаци: разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, откривате съюзници, които се превръщат в мост към успехите ви.

Рак: вземате важни решения относно социални ви статус генерално- кариерно развитие или брачни връзки, важни новини и разговори.

Лъв: шанс да се измъкнете от сложни и залетени ситуации свързани с вашия престиж, израстване или утвърждаване на авторитета ви на работното място и не само. Добре се развиват спорни или юридически казуси.

Дева: шанс да стабилизирате доходите си, да получите материално или морално удовлетворение, разплитат се казуси с наследства, данъчни, кредити и т.н.

Везни: изчистват се спорове и недоразумения с партньори-лични или делови, поне се придобива яснота.

скорпион: разрешават се недоразумения с професионалната реализация, своеобразно ново начало на работното място или в ежедневието.

Стрелец: обновяват се сърдечните връзки. Ако имате частен бизнес- той бързо ще се развие в нова посока, каква ще е тя зависи от степента на поетия от вас риск, той трябва да е умерен и добре премислен.

Козирог: разрешават се домашни и семейни приоритети, на този сектор влияете най-силно, не са изключени и изненади, следете за случващото се, насочвайте.

Водолей: случващото се има някакъв характер на неизбежност, зависи повече от близкото ви обкръжение и в този смисъл- преговаряйте, вслушвайте се в чутото, за да сте максимално адекватни и да извлечете ползи.

Риби: шанс за обновяване на доходите ви, не са изключени и загуби, ако до този момент не сте били достатъчно инициативни или са на лице натрупани дългове. Все пак- моментът е подходящ да наваксате с пропуски в този сектор…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>