Дневен хороскоп

Хороскоп за 16 април 2019г.

Луната е в Дева,  която е практична,  рационална,  умее да се вглежда в подробностите  по един  неповторим и задълбочен начин.  Почти през целия ден Луната ще е в опозиция  на Нептун,  а на практика това означава,  че ще сме склонни повече от обикновено да поставяме под съмнение всичко- хора, обстоятелства и т.н.,  ще се проверяват за истинност.

477688По един естествен  начин на повърхността могат да изплуват детайли,  които не сме забелязвали до този момент,  а в по-неприятна форма-  можем да се сблъскваме с тайни,  които действат зад гърба ни.

Отново като вариант- може да не ни е толкова лесно да се концентрираме,  защото въпроси които са извън ежедневието обсебват вниманието ни и ни разсейват… Меркурий е в последните градуси на зодиакалния знак  Риби  и ще усилва тази тенденция- да се колебаем в мнение или решения,  след това- натрупани впечатления,  текущи събития- всичко рязко ще се промени…

В оптимален вариант днес можем да се възползваме от аспектацията на звездите,  за да направим своеобразно  задълбочено проучване и анализ на интересуващи ни теми.

Овен, Лъв Стрелец– звездите ви насочват към рутинни занимания, които са повече по задължение, може да възникне необходимост да наваксате с пропуски, да възникнат допълнителни ангажименти. Може да  се наложи да пренаредите приоритетите си, за да съумеете да се справите с всичко или пък може да имате нужда да намалите темпото и да обърнете внимание и на физическото си здраве.

Телец, Дева, Козирог– успявате да действате стабилизиращо на вас и близкото ви обкръжение, понякога може да играете ролята на коректив, това не винаги ще е приятно, но пък ще е много полезно. Тенденцията може да провокира разяснителни разговори, попадане в подобни ситуации, които могат да изчистят евентуални недоразумения с важни за вас хора или поне да ги поставят на друго и по-конструктивно ниво.

Близнаци, Водолей, Везни– денят трудно протича по предварителен график, могат да възникват допълнителни и непланирани ангажименти, а може и разходи над обичайното ниво. Денят е важен да защитите интересите си, материалното си благополучие   като набележите допълнителни варианти за стабилизация, обогатяване, отстраните онова, което препятства развитието ви, извършите известни реолганизации, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, също и варианти, стига да ги потърсите извън обичайните места, начини и способи.

Риби, Рак, Скорпион– околните играят ролята на коректив в живота ви с известия, разяснителни разговори. Възможно е да прозрете истини под подобно въздействие, които до този момент са ви убягвали. Вероятно не всичко чуто ще ви харесва, може да ескалира известно разминаване между желания и реалност, оценете различията между вас и важни за вас хора, в оптимален случай това ще ви помогне да откриете начини за сближаване, изчистване на недоразумения, слаби звена. В значима степен разбирате до колко вашите представи за определени личности са реални, както и очакванията ви спрямо тях или пък точно обратното…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>