Дневен хороскоп

Хороскоп за 16 май 2018г.

Луната днес преминава в Близнаци, ще подейства позитивно на обменът на информация- с по-голяма лекота ще създаваме връзки, ще откриваме съмишленици, особено, ако има някакъв скрепващ интерес, иначе- проявява се по-голямо разбиране, гъвкавост в общуването, което пак може да ни е много полезно по различни начини.

422815Марс днес също ще направи преход от  Козирог във Водолей и ще подейства на настроението ни, на физическото ни състояние, както може би повечето от вас знаят- Марс отговаря за тонуса ни, линията ни на поведение, в деня на прехода, че и утре- ние ще имаме по-голяма нужда от пренастройка, факт, който може да се отрази на чисто физическо ниво с усещане за известен дискомфорт или нервно напрежение.

Марс във Водолей ще ни подтикне да се чувстваме по-свободни, а не да действаме само по- задължение, да бъдем ограничени или притиснати от обстоятелства, както беше през изминалите близо два месеца и докато беше Марс в Козирог.

Тенденцията може да се окачестви с „отварянето на врати“, които ще ни надарят с много нови възможности следствие на собствената ни креативност, способност да приемаме новото, самите ние да предприемаме стъпки, които са не специфични, да опитваме нещо различно, за да получим и различен от традиционния резултат.

В не толкова подкрепящ вариант- спонтанността може да ни направи прибързани, без да оценяваме всички последици, явно ще трябва все пак да сме по-внимателни. Можем да попадаме в неочаквано променени обстановки, в които ако не проявяваме достатъчна адаптивност, за да сме адекватни на случващото се, тогава можем да бъдем изненадани, но не твърде приятно…

Следете за случващото се, за да се възползвате от възможности, но и да се предпазвате от обрати…

Овен, Лъв, Стрелец- денят е много динамичен, носещ интересни новини и възможности. Расте ентусиазма ви, възможността да градите полезни, приятни отношения. Все пак, ще има и такива хора, които ще ви изненадват, но поне ще разберете на кого и в каква степенможете да разчитате.

Телец, Дева, Козирог- денят е подходящ да подействате позитивнона материалното си състояние, на онова, което имате общо, като преговаряте и сте социално активни. На хоризонта се очертават нови възможности, но и изисквания, предизвикателства, днес и утре можете да ги идентифицирате.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>